Пандемия и криза? Да, бе, да! Не и за богатите

...
Пандемия и криза? Да, бе, да! Не и за богатите
Коментари Харесай

Едно Ферари с цвят червен? Не, 16 са

Пандемия и рецесия? Да, бе, да! Не и за богатите българи.

Кризата не отхвърли богаташите да си купуват първокласни коли, изключително спортни. За януари, февруари и март 16 българи са станали горди притежатели на " Ферари ". За съпоставяне - за същия интервал през 2020 година, когато още нямаше последствия от ковид, фераритата са били 7, а за задачите 12 месеца на 2020 година записаните коли от скъпата италианска марка са 36, пресметна " Лупа ".

Ако наклонността на купувачите на ферарита се резервира и през останалата година, в края на 2021 година броят на новорегистрираните ферарита ще доближи 64, или два пъти повече, в сравнение с са били през 2020 година

Същото е ситуацията и с " Ламборгини ". 10 са новорегистрираните коли от тази марка за трите месеца на 2021 година За същия интервал през 2020 година са били 8, а за цялата 2020 година - 25. Проста сметка демонстрира, че в случай че интензитетът за пазаруване на ламборгинита се резервира, в края на 2021 година ще станат 40.

Феновете на " Мазерати " също се усилват след март м.г., когато пандемията от ковид се разрасна у нас. За трите месеца на тази година са регистрирани 17 коли от спортната марка, за същия интервал през 2020 година - 10, а за цялата 2020 година са 71, което демонстрира неизменност измежду купувачите и даже лек растеж.

По-силен интерес има към " Астън Мартин ". От началото на тази година са новорегистрирани 2 коли от английския състезателен звяр, а за цялата 2020 година са били 3.

Относително непрекъснати са и записаните лимузини от високия клас у нас. 12 българи са станали горди притежатели на " Бентли ", като множеството са чисто нови. За съпоставяне - през цялата 2020 година колите от тази марка, които са регистрирани в цялата страна, са 59. Според търговци има лек спад в наклонността за тази година, само че той ще се навакса през останалите месеци.
Два " Ролс-ройс " -а са купени от родни предприемачи за трите месеца на 2021 година, а за цялата 2020 година са били 10.

Електромобилът " Тесла " се радва на непрекъснат интерес у нас в последната година.

" Порше " от другите марки и категории става един от новите любимци на родните богаташи. Те са записали 282 коли от тази марка за януари, февруари и март, което е повече от същия интервал на 2020 година, когато за цялата година са регистрирани 1008.

Относително непрекъснат е ползата на българите и към електрическия автомобил " Тесла ". 24 са новите коли от тази марка, които са регистрирани за пръв път у нас през януари, февруари и март т.г. Същият е бил броят им и за първите три месеца от 2020 година За цялата 2020 година са били 90, което значи, че в случай че темпът се резервира, през тази година ще са повече.

Същата е наклонността и при други два неповторими автомобила - " Ягуар " и " Лексус ". От началото на годината по пътищата у нас се движат надлежно 93 и 185 новорегистрирани лимузини от тези марки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР