Panasonic ще представи най-новите си продукти, технологии и иновации на

...
Panasonic ще представи най-новите си продукти, технологии и иновации на
Коментари Харесай

Panasonic на IFA 2017: компанията проправя пътя за по-удобен и свързан начин на живот

Panasonic ще показа най-новите си артикули, технологии и нововъведения на IFA, най-голямото софтуерно ревю в Европа, от 1 до 6 септември 2017 година в Берлин.

В Зала 5.2 a/b Panasonic ще покаже най-новите си артикули и иновационни технологии, свързани с непрекъснатия ангажимент на компанията към " По-добър живот, по-добър свят ". Посетителите ще бъдат впечатлени от начин на живот изложбената повърхност, представяща интелигентни технологии и голямо многообразие от аудио-визуално съоръжение, домашен електроуреди и артикули за персонална грижа.

Акценти от конференцията, обиколки на изложбените площи и подробни продуктови видео материали ще бъдат показани на особено отдадена на ревюто страница, на уеб страницата на Panasonic: http://www.panasonic.com/ifa.

За тези, които ще посетят ревюто са планувани редица интерактивни интензивности. Panasonic предизвиква посетителите да споделят своето прекарване на изложбения щанд в обществените медии и да се причислят към диалога посредством хаштаг #panasonicIFA.

Прес информацията на Panasonic за IFA 2017 ще бъде налична от 15:45 ч. централноевропейско лятно часово време на 30 август на следния линк: www.panasonic.eu/IFApress2017.

Основни акценти в изложбената повърхност на Panasonic

Интелигентен живот (Smart Life)

Вече няколко години Panasonic ангажирано подкрепя интелигентния метод на живот на своите клиенти. От даването на артикули за Интелигентен дом (Smart Home) и решения за предпазване на сила до реализирането на Интелигентна подвижност (Smart Mobility) - свързваща хора, градове и пътища - компанията проправя пътя на нововъведенията към смяна на метода, по който живеем и работим. Panasonic също по този начин е пионер в построяването на Интелигентни градове (Smart Cities), като подкрепя и даже управлява редица планове по целия свят.

Зоната за Интелигентен живот (Smart Life) на ревюто IFA ще показа задълбочена картина както на Интелигентния живот (Smart Living) в наши дни, по този начин и в бъдещия живот (Future Living) на следващия ден, с редица артикули и решения, които способстват за основаването на „ По-добър живот, по-добър свят ".

Около щанда на Интелигентен живот ще бъде обособена многоцелева интерактивна зона, където ще се проведат редица експертни изявленията, свързани с метода, по който Panasonic построява стабилно бъдеще за хората, като им предлага по-безопасен, по-екологичен и по-щастлив живот.

По-добър живот на следващия ден

Panasonic ще показа бъдещата идея за по-добър живот вкъщи, обвързвана с разнородни услуги, основани на съвременни технологии Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) и Robotics. Тук Panasonic ще покаже концептуални модели на бъдещи уреди в четири типични житейски сюжета. В кухненския сюжет ще има няколко свързани бъдещи кухненски електроуреда, с които известни професионални готвачи ще покажат по какъв начин клиентите могат да основават емблематични ястия и да овладеят изкуството на готвенето. В просветителния сюжет посетителите ще видят робот в ролята на учебен сътрудник, който ще подкрепя ученето на децата в съдействие с просветителните институции. В сюжета за хранене Panasonic ще показа преносим ледник, употребяващ гласови команди и технология за самостоятелно задвижване, с цел да достави храната и напитките по-близо до вас. И най-после, в сюжета за пране, устройство за непрекъсната поддръжка на облеклото ще проучва и разпознава материите в базите данни на производителите. След това, оптимално и автоматизирано ще изпере, изсуши и сгъне поотделно облеклата ви.

Интелигентни градове

Зоната на Интелигентен живот също по този начин ще предложи взор към присъединяване на Panasonic в самодейността Интелигентни градове (Smart Cities), като показа другите детайли от построяването на образован град с образци от целия свят.

Интелигентни енергийни решения и подвижност

В зоната Интелигентна сила (Smart Energy) е планувано показване на енергийни решения и препоръки по какъв начин да подобрите потреблението на сила в дома и да спестите от високите сметки за комунални услуги. Те включват технологии за произвеждане на сила, като слънчеви панели, устройства за предпазване на сила, като да вземем за пример акумулатори за предпазване на остатъчната сила, и енергоспестяващи технологии за отопление, като да вземем за пример термопомпата Aquaria и система за отопление с горивни кафези.

В зоната Интелигентна подвижност (Smart Mobility) ще бъдат изложени първокласният SUV автомобил Model X на Tesla и скутерът Gogoro от услугата за шерване Coup eScooter, които се зареждат с литиеви акумулатори Panasonic. Посетителите ще могат да видят и технология за улично осветяване, която се употребява в същото време за зареждане на електрически коли и други приложения за интелигентни градове.

Домашни развлечения

Домашно аудио и видео съоръжение

Фокусът върху качеството на звука ще продължи да бъде основен детайл в бранша за Домашно аудио и видео съоръжение. Независимо дали желаете да слушате обичаната си музика вкъщи, във фитнес залата или в офиса, невероятната нова аудио серия, показана на IFA, ще показва какво звучене би трябвало да се чака от Panasonic, без значение къде се намира слушателят. Panasonic ще отвори нова глава в развиването на домашните високоговорители, като продължава дългогодишната си традиция за високо качество на звука и в същото време слага по-голям акцент върху удобното слушане и модерния дизайн.

Посетителите ще имат опция да видят от първа ръка и най-новите първокласни слушалки с атрактивен ретро дизайн, които оферират безжична Bluetooth съгласуваност и функционалност за свободни ръце при потребление с мобилни устройства. Тези слушалки са идеални за феновете на музиката, които желаят да слушат обичаните си мелодии, без да се тормозят от кабелите, било то вкъщи, във фитнес залата или на открито.

Technics

Тази година на ревюто IFA ще бъде международната премиера на един от най-значителните нови артикули на Technics. За първи път Technics ще покаже нов артикул, който интерпретира класика. Този артикул от референтна класа ще предлага качество на звука, което ще задоволи слуха и на най-претенциозните меломани.

В центъра на вниманието ще бъде и Technics OTTAVATM (SC-C70) - съвършеното предложение за лоялните фенове на марката Technics и аудио запалянковците, които търсят по-компактна музикална система от вида " всичко в едно ". Тази система освен сплотява всички аудио технологии и ноу-хау, насъбрани от Panasonic в продължение на повече от половин век, само че и в доста връзки е знак на новия " Technics ".

Телевизори Panasonic

В зоната за телевизия ще бъде показана най-широката гама OLED тв приемници на Panasonic до този миг, водена от най-големия ни модел, зашеметяващия 77-инчов EZ1000. Разширената линия 4K Pro HDR OLED тв приемници е показана от две серии с размери от 55 до 77 инча, употребяващи технологии от ново потомство за тези консуматори, които желаят да се насладят на 4K HDR наличие с най-високо качество. Panasonic работи в тясно съдействие с Холивуд, с цел да доближи най-високите стандарти за качество на картината. Истинското кинематографично преживяване от Холивуд ще бъде пренесено на щанда на Panasonic посредством впечатляващите екрани на OLED тв приемниците EZ1000. Посетителите ще видят по какъв начин тв приемниците на Panasonic придвижват Холивуд непосредствено вкъщи, с помощта на най-новото софтуерно съдействие с кино студия, режисьори, кинооператори и експерти по образни резултати. В допълнение към това ще бъде показано и изцяло UHD решение от Panasonic - от снимането на облици и основаването на кино продукция на Blu-ray DiscTM до производството на устройства за домашно забавление.

За феновете на фотографията, в зоната за Цифрова снимка ще бъдат показани фотоси, направени с най-новите фотоапарати Lumix. Посетителите ще видят по какъв начин великолепието и колоритът могат да бъдат уловени с най-новата ни фотографска техника. За тези, които търсят способи да подобрят техниките си в туристическата и улична снимка, нашите консултанти на място ще могат да предложат потребни препоръки и трикове. Също по този начин, ще има и забавна лотария с награди на нашия интерактивен щанд за 6K снимане.

Електроуреди

За тези, които просто обичат да готвят, зоната за дребни кухненски електроуреди „ Опитай свежото " на Panasonic ще бъде същински празник за очите и прелестно кулинарно прекарване. Двама отдадени кулинарни блогъри ще проведат образования, в които ще покажат разновидности за елементарно подготвяне на здравословни и вкусни закуски. Също по този начин, диетолог ще предлага препоръки за здравословни хранителни привички и елементарно подготвяне на храни, богати на витамини, за водене на здравословен метод на живот, физическо и душевно благоденствие. Ще има специфични работни места, където посетителите ще могат да навият ръкави и да подготвят вкусни ястия дружно с нашите блогъри. Ще има и редица демонстрации, показващи по какъв начин бързо и елементарно да се подготвят изтънчени и здравословни ястия с най-новите кухненски електроуреди на Panasonic.

Акцентите в тази зона включват инверторната микровълнова фурна с грил и с аксесоар за готвене на пара NN-GD38, ръчният блендер MX-S401, блендерът с висока мощ MX-ZX1800 и кухненският робот MK-F800, които биха могли да се трансфорат в едни от най-важните ви помощници в кухнята. С най-новата хлебопекарна ZX2522 на Panasonic ще бъдат направени демонстрации, които ще покажат опциите за подготвяне на произведения без наличие на глутен, като самун, тесто и тестени произведения.

И най-после, с цел да останете хидратирани през целия ден, Panasonic ще бъде хазаин на ревитализиращ фреш бар с мудни сокоизстисквачки MJ-L500 и MJ-L600, където ще имате опция да приготвите за себе си прясно изцеден сок, с който да набавите нужния ви енергиен подтик!

Лична грижа

Panasonic ще показа своята философия на благоденствието " Изглеждай добре, с цел да се чувстваш добре " посредством три основни бранша в региона на персоналната грижа. Ще бъдат показани вълнуващи начин на живот артикули и демонстрации онлайн.

Дамска козметика

Професионални гримьори ще показват необятна гама първокласни козметични уреди, въодушевени от ежедневните и педантични ритуали за грижа за кожата на японските дами. Сред тях са уреди за разчистване и за разкрасяване, и нов вълнуващ апарат с нано-йонна технология, който оказва помощ да постигнете резултата от посещаване в козметичен салон в комфорта на личния си дом. Този нов артикул е създаден да усъвършенства подхранването на кожата. Благодарение на технологията за надълбоко разчистване на порите в същото време подтиква производството на колаген за забележим резултат на подмладяване. Ще има и фото- и видео щанд, оборудван с технологията " Увеличена действителност " (Augmented Reality (AR), на който посетителите ще могат да си създадат фотоси и да вземат участие в лотария с невероятни награди.

Мъжко фризьорство

За господата, които желаят да се освежат при изтощителното циркулиране измежду тълпите от гости на ревюто, професионален бръснар ще предлага услугите си на щанда за мъжко фризьорство на Panasonic.

Panasonic се изкачва на още по-високо равнище във връзка с качеството с новите си машинки за подкастряне (ER-SC60) и тримери за брада (ER-SB60) с нараснала мощ, усъвършенствано качество на ножчетата и най-високата до момента скорост на рязане. Посетителите ще имат шанса първи да видят новата компактна самобръсначка с 5 ножчета за мокро и изсъхнало бръснене, предопределена за потребление и в двата случая. Със своята режеща система от пет ножчета и високоскоростен линеен електромотор, тя обезпечава повече мощ и точност за по-гладка кожа след бръснене.

Устна хигиена

Посетителите ще имат опция да вземат участие в демонстрации от вида " докосни и пробвай " на зъбния душ EW1611/EW1411, предопределен за дейно разчистване и джука хигиена. Също по този начин ще бъде показана и електрическата четка за зъби EW-DL83, употребяваща спомагателни тънки нишки за точно разчистване на остатъците от храна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР