Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като

...
Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като
Коментари Харесай

Радев посъветва Борисов да си освежи паметта за автомобилите на МВР


Паметта на министър-председателя явно се нуждае от ободряване откакто на 7 октомври 2018 година от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от държавното управление му средства и доставените коли , а през днешния ден няма спомен за публичната поръчка, контрактувана от подчинената му администрация.

Това декларират от прессекретариатът на президента в отговор на премиера Бойко Борисов, който по-рано през днешния ден съобщи, че все някой му е отговорен на това президентство и както нормално се случва

Думите на премиера бяха във връзка за подготовката на процедурата по публичната поръчка и смяната на заложените в съглашението с Европейска комисия критерии за доставка на високопроходими коли.

Президентската институция още веднъж приканва за освен на този случай, само че и за инспекция на изразходваните милиарди левове през последните години, в това число в случаите, когато публични поръчки не се организират въобще и прекратява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сюжет.
 ГЕРБ за следствието на ОЛАФ: Президентът разпъва политически чадър над Пламен Узунов
ГЕРБ за следствието на ОЛАФ: Президентът разпъва политически чадър над Пламен Узунов

От президентството се чувствали над закона, щом слагат под подозрение работата на ОЛАФ

Припомняме, че във връзка следствието на ОЛАФ от ГЕРБ обявиха, че

ОЛАФ заяви, че е за пазаруване на полицейски коли от 2017 година по време на служебното държавно управление. По това време длъжностен вътрешен министър беше президентският секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов.

Вчера а от президентството настояха за цялостното изсветляване освен на тази съмнителна доставка на коли за Министерство на вътрешните работи от държавното управление на Бойко Борисов, само че и за през последните години, в това число в случаите, когато публични поръчки не се организират въобще.
 Прокуратурата се дистанцира от отчета на ОЛАФ
Прокуратурата се дистанцира от отчета на ОЛАФ

От държавното обвиняване не прецизираха дали става дума за Пламен Бобоков и Пламен Узунов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР