Паметта на легендата на Манчестър Юнайтед и на националния отбор

...
Паметта на легендата на Манчестър Юнайтед и на националния отбор
Коментари Харесай

Погребват сър Боби Чарлтън на 13 ноември

Паметта на легендата на Манчестър Юнайтед и на националния тим на Англия сър Боби Чарлтън ще бъде почетена с възпоменателна работа в катедралата на Манчестър на 13 ноември.

Отдаването на респект към някогашния футболист продължава, откакто Чарлтън, международен първенец с Англия от 1966-а, умря на 86-годишна възраст на 21 октомври.

Манчестър Юнайтед удостовери, че възпоменателна работа ще се организира в катедралата на Манчестър на 13 ноември. Шествието ще премине около " Олд Трафорд ", където той е увековечен в скулптура дружно с Денис Лоу и Джордж Бест.

" Службата ще отдаде респект на невероятния живот на сър Боби като брачен партньор, татко, дядо и, несъмнено, като един от най-хубавите футболисти, които тази страна в миналото е създавала ", се споделя в изказване на " алените дяволи ".

" Процесията към катедралата ще премине около " Олд Трафорд " и ще даде опция на почитателите да кажат последно довиждане на същинската легенда на Манчестър Юнайтед. След това фамилията ще провежда частна погребална гала за сър Боби и е поискало усамотение към това ", се прибавя в изказването.

Букети с цветя, шалове, ризи и послания са оставени на статуята пред стадиона след гибелта на Чарлтън.

От клуба оповестиха, че сувенирите са " деликатно преместени в музея на " Олд Трафорд " и ще се причислят към тези, оставени от почитателите след гибелта на сър Мат Бъзби през 1994 година ".

Цветята ще бъдат посадени в градините на подготвителната база на Юнайтед в Карингтън, като пластмасата от движимостите ще бъде отстранена и рециклирана.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР