Паметта на човечеството пази спомени за страдания и смърт, причинявани

...
Паметта на човечеството пази спомени за страдания и смърт, причинявани
Коментари Харесай

Пътят на ваксината срещу КОВИД - от идеята, до масовата ваксинация в цял свят

Паметта на човечеството пази мемоари за премеждия и гибел, причинявани в течение на епохи от опустошителни епидемии.

Чума, сифилис, едра шарка, петнист тиф. Векове наред хората са били безпомощни пред всеобщите инфекциозни болести.

Пред подобен незабележим зложелател се изправихме и ние при започване на 2020 година. Появата на КОВИД 19 промени живота на милиони хора по света. А жертвите му нарастват всеки ден.

Група учени, обаче, откриха метод да избавят човечеството от новата опасност и сполучливо сътвориха работеща ваксина против ковид, която през днешния ден се доставя по целия свят и избавя човешки животи. Но, както при всяко ново нещо, по този начин и при КОВИД ваксина та първоначално има боязън, неустановеност и подозрение. Хората се чудят по какъв начин е основана единствено за няколко месеца. Противниците на ваксина цията дават като аргумент това, че не са минали задоволително години, с цел да знаем какви ще са последствията от нея. Привържениците, пък, виждат избавление единствено в нея.

Този филм на Дискавъри ще ви покаже целият развой по основаване и дистрибуция на коронавирус ваксина та и всички компликации, пред които са били изправени те. Първите часове и дни след началото на болестта в Китай и какво е коствало на учени от целия свят, с цел да произведат работещ и благонадежден артикул. 

Вярваме, че ваксина цията е избор, за това на прага на новите Ковид ограничавания у нас Ви представяме пътя на ваксина та от концепцията, до вашата ръка, с цел да имате взор върху процеса и желанието на тази шепа експерти, да спасят и върнат естественият ни метод на живот.



 

Михаела Михайлова Novinite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР