Паметникът на Съветската армия - извратен дебат - разединител, политиканско

...
Паметникът на Съветската армия - извратен дебат - разединител, политиканско
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”, в сряда, 15-и март, frognews.bg

Паметникът на Съветската войска - перверзен спор - разединител, политиканско олизване. И като резултат несъстоялата се най-важна полемика - тази за умъртвената Княжеска градина. Оттук ли стартира значимият диалог за ориста на монумента, който през днешния ден употребяват за предизборна пералня? За този диалог посрещаме проф. Вили Лилков и информационния специалист Радослав Бимбалов.

 

Грозен, само че загадъчен обществен феномен без точни забележими размери. За домашното принуждение и неравната битка с демоните на експанзията в кухнята приказва Георги Милков от Центъра за състрадателно правораздаване. Сдружението работи от години за основаването на профилирани центрове по предварителна защита, където напъните са като тези на Сизиф. Имаме ли посока да се оправим с този проблем?

 

Български трансплантирани първенци и техните подготвителни лагери. От Шумен се включва Огнян Ганчев, петкратен европейски първенец по плуване, който изкачи Монтблан с трансплантираното си сърце. А от Хасково приказва Георги Пеев, троент плувен първенец на Европа, и първият българин с два трансплантирани органа. Ще съумеят ли да съберат сили и средства с цел да показват себе си и България на идното международно състезание в Австралия?

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР