Паметник в Джорджия бе превърнат в развалина от експлозия, причинена

...
Паметник в Джорджия бе превърнат в развалина от експлозия, причинена
Коментари Харесай

Взривиха мистериозен паметник в Джорджия, властите издирват извършителя

Паметник в Джорджия бе трансфорат в руина от детонация, породена от незнаен причинител. На зазоряване един от четирите му гранитни панела е бил отчасти погубен от взривното устройство. В момента управляващите търсят виновниците.

Паметникът, покрай Elberton, е бил развален от избухливо устройство, съобщи Бюрото за следствие на Джорджия. По-късно е съборен от съображения за сигурност. Властите разпространиха видеозапис от детонацията. На него се вижда огромна част от гранитната плоча, която се разпада и срутва. Няма потърпевши.

Всъщност Georgia Guidestones провокира много полярни отзиви. Той е считан от консервативните християни за демонски, а други го назовават „ Стоунхендж на Америка “.

Четирите отвесни плочи, които преобладават в Guidestones, са изписани откъм гърба и начело с 10 правилото, всяка страна на друг актуален език. Завършващият камък е вписан в писменостите на ранните човешки цивилизации - египетски писмени знаци, вавилонски клинопис, санскрит и типичен гръцки. Мистерия витае кой е платил и създател на паметника от издигането му през 1980 година

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР