Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг,

...
Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг,
Коментари Харесай

Памела Андерсън се развежда с петия си съпруг

Памела Андерсън подаде молба за бракоразвод с петия си брачен партньор, телохранителят Дан Хейхърст , единствено година откакто се омъжи за него. Журналисти научиха за това от източник, непосредствен до двойката, по-късно информацията беше доказана от представителя на актрисата.

Близък на двойката сподели за Page Six, че звездата на „ Спасители на плажа ” желала да напусне брачна половинка си, тъй като той бил „ неприятен, недружелюбен човек и не я подкрепял “. Самият бракоразвод ще се извърши в родната Канада на Андерсън, където тя и Дан живееха след сватбата им на Бъдни вечер през 2020 година.

Личният живот на Андерсън неведнъж е бил в центъра на вниманието на репортерите и постоянно е бил бурно обсъждан. Най-известният й брак е с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий, от който тя има синове - Брандън на 23 години и Дилън на 22 години. Бурният фамилен живот на двойката и абсурдът с приключване на секс касета с двамата въодушевиха нов сериал на Hulu, PamTommy, с присъединяване на Лили Джеймс и Себастиан Стан. Самата Андерсън не е одобрила фотосите.

Андерсън бе омъжена преди този момент за музиканта Кид Рок и музикалния продуцент Рик Саломон, за който се омъжи два пъти. Бракът й с холивудския продуцент Джон Питърс от януари 2020 година продължи единствено 12 дни.

През последните години Памела е известна и като гражданска активистка. Тя се изрече в отбрана на създателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, поддържа битката за правата на животните, изрече се против половото принуждение и порнографията.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР