Памела Андерсън, известна най-вече с участието си в сериала Спасители

...
Памела Андерсън, известна най-вече с участието си в сериала Спасители
Коментари Харесай

Памела Андерсън се разминала с главна роля в култов сериал

Памела Андерсън, известна най-много с присъединяване си в сериала „ Спасители на плажа “, е можело да има напълно друга кариера. През 90-те тя е била коментирана като вероятен избор за ролята на сътрудник Дейна Скъли в паметния сериал „ Досиетата Х “. Според звездата на кино лентата Джилиън Андерсън, в началото е имало предпочитание за „ по-висока, по-блондинка и по-секси “ актриса за ролята, и името на Памела било измежду обсъжданите. Самата Андерсън също удостовери това неотдавна в присъединяване при Конан О’ Браян.Това е следващ образец за това по какъв начин сексизмът и предразсъдъците на Холивуд са определяли кариерния път на дамите през това време, написа retro.bg.

Решението да се заложи на Джилиън Андерсън, която тогава нямала кой знае какъв опит, трансформира цялостния метод към ролята на дамите в научнофантастичните сериали. Вместо нормалния сексуализиран облик, Дейна Скъли става образец за умна и самостоятелна жена, което е в внезапен контрастност с нормалните упования за женските функции в малкия екран през 90-те.

Тази обстановка слага под въпрос по какъв начин би изглеждал „ Досиетата Х “, в случай че Памела Андерсън беше определена за ролята на Скъли. Вероятно сериалът щеше да има друг звук и динамичност, изключително като се има поради стереотипния облик на Памела по това време. Това е част от по-големия подтекст на холивудските предубеждения към актрисите, които се смятат за „ прекомерно секси “ за съществени функции, предават от Факти.

Андерсън постоянно е подценявана за по-сериозни актьорски провокации, макар че има гений, само че огромна част от кариерата ѝ е завършена от обществото и промишлеността, които я възприемат само като секс знак.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР