Пам Веледис определено няма проблем със самочувствието, а това си

...
Пам Веледис определено няма проблем със самочувствието, а това си
Коментари Харесай

Още по-слаба и уверена: Пам Велидис разцъфтя, има ли любов в живота ѝ – СНИМКИ

Пам Веледис несъмнено няма проблем със самочувствието, а това си проличава от присъединяване ѝ в “Ергенът “. Plus Size инфлуенсърката разкри неотдавна, че се гордее с постигнатото от нея до този миг.

„ Обожавам самочувствието и високомерното ми лъчение, което е защитна реакция против всеки, който постоянно би нападнал някой различен, който възприема за по-низш и в никакъв случай не би му подал ръка “, отсече преди време Веледис, визирайки държанието на Габриела Бланко и компанията към нея.

Бланко обаче е към този момент навън от играта за сърцето на Евгени Генчев. Мнозина въздъхнаха, че пианистът освободи имението на любовта от наличието на Габриела, чието име бе много опетнено от началото на втори сезон.

Пам имаше няколко конфликта с Бланко, които обаче не се отразиха не изядоха главата на есеитстака, а противоположното. Веледис се трансформира в едан от любимките, само че и рецензии не липсват към нея.

Междувременно Пам не стопира със своята физическа трансформация. Инфлуенсърката е упражнявала и преди присъединяване си в шоуто, само че тя показа, че е отслабнала след края на „ Ергенът “. Това си проличава още повече на последната фотография, която шерна мацката, на която е облечена в красива рокля, подчертаваща новата ѝ фигура. Някои консуматори допускат, че до Пам има мъж, само че мацката не е коментирала тематиката.

„ Няма нищо неприятно в това човек да има самочувствие. Не единствено някои хора, а всеки човек би трябвало да има здравословно самочувствие на база своята самокритика, с цел да се оправя с всички останали оценки, които останалите ще се опитат да налепят върху него. И не си мислете, че „ пепел от рози “ е единствено цвят. Понякога сте нежно цвете, което някой идва и желае да трансформира в пепел “, написа към фотографията си Пам.

„ Знаете ли, че на земята постоянно може да има единствено един Феникс, едвам когато той избухне в пламъци и се прероди от пепелта се появява нов, само че аз мисля, че всеки човек, който носи огън се преражда като Феникс, когато се пробват да го трансфорат в пепел и да убият пламъка му. Затова горете със самочувствие в своите нежни цветове! ❤️‍

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР