Палома Митева е на поредното си задгранично пътешествие и не

...
Палома Митева е на поредното си задгранично пътешествие и не
Коментари Харесай

Дубай ѝ е като втори дом: Палома Митева се наслаждава на топ лукс в Обединените арабски емирства

Палома Митева е на следващото си задгранично странствуване и не пропусна да показа в Instagram местоположението си. Дубай е притегателно място за родните моделки, инфлуенсърки и фолк певици, които няма да бъдат себе си, в случай че не отидат най-малко веднъж до този другояче неповторим град.

Прохождащата певица Палома Митева показа поредност от фрагменти, на които показва съвършена визия, с която замайва всички в горещия град. Красавицата също по този начин е отседнала в топ петзвезден хотел, в който се любува на гледки, съвършено обслужване, вкусна храна и спа процедури.

Виж още: Моден fail на годината? Моника Валериева изуми интернет с екипче за първокласен ресторант!

Младата фолкаджийка евентуално е отишла в Дубай, с цел да се разведри от студеното и тъмно време у нас. Сигурни сме, че шопинг обиколките са планувани, с цел да си подсигури с нови фешън придобивки, с които да се фука пред приятелките и почитателите. Именно те обаче чакат нова ария от любимката си, която е дала обещание, че скоро ще има изненади в музикално отношение. Певицата не се ангажира със период, само че дава обещание да показа огромен план.

Виж още: Раздяла, само че какво от това? Симона Загорова в топ форма, с нови устни и много свалени килограми 

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР