Пълното поражение на Русия ще бъде надеждна гаранция срещу нови

...
Пълното поражение на Русия ще бъде надеждна гаранция срещу нови
Коментари Харесай

Зеленски: Поражението на Русия е гаранция срещу нови агресии

Пълното проваляне на Русия ще бъде надеждна гаранция против нови експанзии и рецесии. Това съобщи в следващото си послание към нацията украинският президент Володимир Зеленски.
Стъпка по стъпка ние вършим всичко допустимо и на всички места, с цел да подсигуряваме, че съветският реваншизъм губи във всеки детайл от своята експанзия против Украйна и свободата на народите като цяло. Русия би трябвало да загуби на бойното поле, в стопанската система, в интернационалните връзки и в опитите си да подмени историческата истина със своите имперски легенди. Кремъл губи в напъните си да пороби духовно народа ни. Именно цялостното проваляне на Русия ще бъде надеждна гаранция против нови експанзии и рецесии.
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Зеленски подсети, че Украйна е подписала съглашение за отваряне на офис на Международния углавен съд в Киев, което значи, че ще бъде направено всичко належащо за търсене на отговорност от Русия безусловно за всеки удар и закононарушение против украинския народ.

Междувременно украинските войски оповестяват, че съветската атака против град Бахмут в Донецка област е „ значително в застой “ заради многочислените загуби, които е претърпял съперникът в 7-те месеца непрекъснати сражения.

От своя страна съветското министерство на защитата твърди,
Всичко за Вашата сватба
че силите на Москва са умъртвили 155 украински бойци през последното денонощие.

Местните управляващи оповестяват, че един граждански гражданин е погубен в Бахмут.Битката за града е най-продължителният конфликт от войната, като в нея вземат участие както кадрови съветски военнослужещи, по този начин и наемници от частната войска „ Вагнер “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg