Пълното поражение на Русия ще бъде надеждна гаранция срещу нови

...
Пълното поражение на Русия ще бъде надеждна гаранция срещу нови
Коментари Харесай

Зеленски: Поражението на Русия е гаранция срещу нови агресии

Пълното проваляне на Русия ще бъде надеждна гаранция против нови експанзии и рецесии. Това съобщи в следващото си послание към нацията украинският президент Володимир Зеленски.
Стъпка по стъпка ние вършим всичко допустимо и на всички места, с цел да подсигуряваме, че съветският реваншизъм губи във всеки детайл от своята експанзия против Украйна и свободата на народите като цяло. Русия би трябвало да загуби на бойното поле, в стопанската система, в интернационалните връзки и в опитите си да подмени историческата истина със своите имперски легенди. Кремъл губи в напъните си да пороби духовно народа ни. Именно цялостното проваляне на Русия ще бъде надеждна гаранция против нови експанзии и рецесии.
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Зеленски подсети, че Украйна е подписала съглашение за отваряне на офис на Международния углавен съд в Киев, което значи, че ще бъде направено всичко належащо за търсене на отговорност от Русия безусловно за всеки удар и закононарушение против украинския народ.

Междувременно украинските войски оповестяват, че съветската атака против град Бахмут в Донецка област е „ значително в застой “ заради многочислените загуби, които е претърпял съперникът в 7-те месеца непрекъснати сражения.

От своя страна съветското министерство на защитата твърди, че силите на Москва са умъртвили 155 украински бойци през последното денонощие.

Местните управляващи оповестяват, че един граждански гражданин е погубен в Бахмут.Битката за града е най-продължителният конфликт от войната, като в нея вземат участие както кадрови съветски военнослужещи, по този начин и наемници от частната войска „ Вагнер “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР