Пълномощникът на кмета за район Център - Владимир Димитров сподели

...
Пълномощникът на кмета за район Център - Владимир Димитров сподели
Коментари Харесай

Пълномощник на кмета: Апелът ми е да се постараем да ни е чисто!

Пълномощникът на кмета за регион " Център " - Владимир Димитров показа фотоси от кея " преди " и " след "

Димитров интензивно следи сигналите, подавани от русенци във Facebook групата " Сигнали към Община Русе " и когато има опция, реагира и отстранява проблемите навреме. Това е единствената група, управлявана от представители на Общината, която е следена с експлицитното конкретизиране, че оповестеното може да служи за насочна точка при разрешаването на проблеми, само че няма да получава входящ номер и русенци не следва да чакат формален отговор оттова.

" Днес тази хубост на кея няма повече да радва гостите и жителите на града. С сътрудника изчистихме мястото и отправихме молба да се слагат кошчета. Апела ми е да се постараем да ни е чисто. " Това написа Владимир Димитров във връзка направеното от него и сътрудника му разчистване на избрана зона от тревните площи на кея. Димитров прикани русенци също да се грижат за чистотата на града и показа, че се надява скоро в региона да бъдат сложени кошчета за боклук.

Реакциите във фейсбук групата демонстрират утвърждението на хората.

Своите сигнали можете да отправяте и персонално към Владимир Димитров:

Пълномощник на кмета - регион " Център " – Владимир Димитров, с кабинет в Билетния център на Община Русе на бул. „ Скобелев “ №45 ет.3. (приемно време всеки вторник, сряда и четвъртък от 10 до 14 часа), тел. 0885004225
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР