Пълнолунието в зодия Лъв на 5 февруари 2023 г. е

...
Пълнолунието в зодия Лъв на 5 февруари 2023 г. е
Коментари Харесай

5 февруари пълнолунието в зодия Лъв – най-добрият ден в годината за посещение на фризьор

Пълнолунието в зодия Лъв на 5 февруари 2023 година е събитие, което се отразява благотворно на косата ни. Тогава си коства да извършите вълшебен обред. Ще усъвършенства външния ви тип за доста месеци напред.

Снежната луна може да се окаже сложен миг за вашите взаимоотношения. Предстоящото пълнолуние ще им навреди  –  тогава ще сте много неспокойни и склонни към борба. Астролозите оферират да се оттеглите от обществения живот за няколко дни. Изключение прави единствено една зодия и това е Лъв.

Вижте още:

Ако се фокусираме върху личните си удоволствия, презареждаме батериите си и придобиваме положително въодушевление. Как да се грижим за себе си в този момент? Посещението на коафьор ще бъде най-хубавото решение. Пълнолунието в Лъв е идеалното време от годината да подстрижете косата си или да отидете на козметична процедура.

Според астролозите можем да използваме силата на идното пълнолуние за себе си. Струва си да напомним, че това събитие се случва на фона на съзвездието Лъв. Това е зодия, която се отличава с буйна и здрава коса.

Ако решим да отрежем кичурите си в този момент, те бързо ще пораснат още веднъж и ще се заздравят. Също по този начин имаме късмет да изберем нова прическа, която ще пасне идеално на формата на лицето и личността ни. Косата ни също ще бъде изключително податлива на грижи за няколко дни.

Вижте още:

5 февруари е най-хубавият ден в годината за посещаване на коафьор. „ Магия за коса “

Хороскопът за идващите дни сочи, че без значение дали мислите за промяна на цвета на косата, нова прическа или подкастряне на краищата и подсилване на структурата на кичурите, желанията ви ще се осъществен. Мечтите за пухкава, красива, бързо растяща коса към този момент могат да се осъществен. Също по този начин ще ви бъде доста по-лесно да изберете вярната прическа, която ще ви направи по-привлекателни.

Пълнолунието в зодия Лъв е идеалното време да се погрижите за прическата си. Енергията на това събитие е като магия за косата.

Моментът е превъзходен за посещаване на коафьор или домакински СПА център – осъществените в този момент процедури ще дадат стремежи резултат. Струва си да отделите малко време, с цел да извършите лосион или масло за косата си. Това ще й даде искра и размер.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР