Пълнолунието ще се случи на 5 октомври и ще повлияе

...
Пълнолунието ще се случи на 5 октомври и ще повлияе
Коментари Харесай

Внимание! Важно за всички! В четвъртък е съдбовен ден! Всичко се променя! Много, много труден ден! Идва


Пълнолунието ще се случи на 5 октомври и ще повлияе на цялата идна седмица.

Пълнолунието демонстрира във външния свят всичко от подсъзнанието - скрити страни, страхове или пък копнежи, зависимости и потребности. Поради тази причина не постоянно можем да разберем, че това, което харесваме или не към себе си, е отражение на самите нас.

 

Как ще усетите пълнолунието е доста самостоятелно и зависи връзката ви със личния ви вътрешен свят. Пълнолунието се случва в знаците Овен - Везни и касае в най-голяма степен връзките - аз и другите, аз и колегата.

 

По това време се случва и съвпадът на Венера с Марс , квадратиращи Сатурн, по тази причина внимавайте за прекомерно мощни страсти и пристрастености, които след това заради загубата на баланс да доведат до спорове или охлаждане и оттегляне.

 

Да владеете себе си и да носите отговорност за личните си дейности и усеща, значи да не проектирате, тъй като проекцията върху нещо или някой от външния свят е това, което носи болежка. Но защото нормално сътрудник, от който се притегляте или с който сте, демонстрира вашите неосъзнати страни, времето е уместно да наблюдавате деликатно какво се случва сред вас – по този начин можете да разберете доста за себе си.

Пълнолунието прави площ и с Плутон - тук се акцентира нуждата от промяна и промени , както и освобождение от това, което ни прави подвластни. Възможно е да се преживее по-кризисно, за това занимания с йога и медитации, както и всевъзможни духовни практики ще ви поддържат в този развой на филтриране.

 

През сегашния интервал акцентът е върху Везните , които са свързани с хармонията и намирането на правилния баланс – точката в която няма положително и неприятно, а всичко е просто такова, каквото е. Тази точка обаче е динамична, а не закрепена и желае непрекъснато себеразвитие и смяна.

 

Времето към пълнолунието е положително за пускане на диети, медитации, молебствия, йога и водни процедури, както и всякаква работа, която насочва градивно силата и разрешава да я владеете, с цел да не се демонстрира безредно и стресиращо както за вас, по този начин и за близките./ Блиц

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР