Пълнолунието през юни , което още се нарича ягодово, ще

...
Пълнолунието през юни , което още се нарича ягодово, ще
Коментари Харесай

Първото лятно пълнолуние ще „взриви“ живота на тези зодии: ще им пораснат криле!

Пълнолунието през юни, което още се назовава ягодово, ще промени живота на Козирозите в две области едновременно!Първото лятно пълнолуние, което ще пристигна на 4 юни в 06:43 българско време, ще „ взриви “ живота на три знака на Зодиака. Много ще се радват, всичко неприятно ще загърбят! На кого ще пораснат крила на щастието – прочетете по-долу.

Телец

Луната, която става цялостна в знака Стрелец, ще повлияе позитивно на Телците. Ще почувствате прилив на сили, ще имат доста сила. Представителите на този знак на зодиака могат да насочат всичките си позитиви към реализиране на цели, имате всички шансове да реализирате всичките си проекти.

Пълнолунието ще зарадва и Телците, хората към вас ще бъдат благи и великодушни на приятни думи. Подкрепата и грижите ще създадат представителите на този знак доста щастливи. Не губете време на вятъра, в деня преди пълнолунието можете да започнете да действате.

Скорпион

На Скорпионите ще им пораснат криле. Те ще схванат, че всичките им проблеми, които им пречат да се любуват на живота в мир, ще бъдат изоставени. Ще бъдете щастливи, тъй като пълнолунието ще е началото на един доста добър интервал.

Юни ще даде опция на Скорпионите да открият нови гении в себе си и по тази причина в деня на пълнолунието би трябвало да хванете шанса за опашката. Не чакайте всичко да се случи без вашето присъединяване. Трябва да деянията самодейност, да решите първата стъпка.

Козирог

Пълнолунието през юни, което още се назовава ягодово, ще промени живота на Козирозите в две области едновременно. Първо, представителите на тази зодия могат да срещнат ориста си. Нов прочут ще обърне всичко с главата надолу, най-сетне ще можете да изправите плещи и да разберете, че самотата не ви заплашва.

Второ, Козирозите ще могат да си намерят нова работа. Финансовите проблеми могат да ви разстроят доста, последните месеци бяха доста сложни. Пълнолунието обаче ще промени всичко, шансът още веднъж ще се обърне към вас, парите ще стартират да текат като вода.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР