Пълнолунието настъпва в Стрелец на 14 юни Стрелецът е вечният

...
Пълнолунието настъпва в Стрелец на 14 юни Стрелецът е вечният
Коментари Харесай

Космическият воал пада: какво да очакват зодиите от пълнолунието в Стрелец

Пълнолунието настава в Стрелец на 14 юни Стрелецът е безконечният възпитаник на зодиака, който се скита по света в търсене на нови познания и вероятности. Тази сила ни принуждава да бъдем любопитни и да "пътуваме " из нови светове. Стрелец ни предизвиква да отворим съзнанието си за нови вероятности и прекарвания. Той жадува за оригиналност от всеки ъгъл.

Юнското пълнолуние е и Суперлуна (техническият термин е перигей-сизигия). Това значи, че Луната ще бъде по-близо до Земята от нормално и ще наподобява по-голяма и по-ярка за нас. То е известно и като „ ягодова “ луна - име, обещано от индианското племе алгонкини в североизточната част на Съединени американски щати и Източна Канада и описващо късия сезон за събиране на ягоди в района.

Пълнолунието носи смяна и промяна. Не забравяйте, че светлината на Луната в действителност идва от Слънцето, което се отразява върху нея, заличавайки по-голямата част от сенките ѝ. По сходен метод може да се надигнем лице в лице със личните си сенки. Всички вътрешни блокажи, които може да изпитваме, се осветяват под тази светлина.

При пълнолуние в Стрелец очаквайте да бъде изнесена нескрито значима информация или да бъдат разкрити истини, а може би и да има смяна на гледната точка. В същия ден на пълнолунието, Марс, планетата на гнева и мотивацията, се среща с Хирон, ранения врач. Когато тези двама се свържат на небето, ще почувстваме като че ли някой смъква бинта от най-дълбоките ни рани. Ще имаме смелостта да се надигнем против демоните и предишното си.

Също по този начин, с наличието на Сатурн, който е назадничав в знака на Водолей, и с Нептун, който е в мистериозните Риби, ще вършим избори, които отразяват най-съкровените ни фантазии и усеща - даже в случай че те не подхождат на статуквото или на това, което другите чакат от нас.

И както всякога, доста от нас няма да могат да спят, други ще бъдат превъзбудени или потънали в мислите си.

Каквато и да е историята на вашето пълнолуние, значимо е да се опитате да останете допустимо най-заземени. Не цялата информация е налична тъкмо в този момент, тъй че не се хвърляйте в внезапни дейности, допустимо е да пропуснете значими знаци.

За да бъдете готови за това, което ви следва, елате в галерията и научете повече за зодията си по време на Ягодовата луна:
 Хороскоп за Ягодовата луна в Стрелец  Хороскоп за Ягодовата луна в Стрелец  Хороскоп за Ягодовата луна в Стрелец  Хороскоп за Ягодовата луна в Стрелец
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР