Пълнолунието е време за промяна. Кървавата Луна е време да

...
Пълнолунието е време за промяна. Кървавата Луна е време да
Коментари Харесай

Кървава Луна на 9 октомври. Проверете как ще се отрази на ВАШАТА ЗОДИЯ

Пълнолунието е време за смяна. Кървавата Луна е време да се обърнете към себе си и да се фокусирате върху връзките и връзките си с другите.

Октомврийското пълнолуние е наричано с доста имена - Луната на Ловеца, Луната на Сангвиника, Мигрираща. И като всяко, то е време на край и ново начало. Не единствено за цикъла на Луната, само че и в живота.

 
Защо тази Луна е Кървава Луна?
е наричано Луната на ловеца, тъй като в предишното е било време, в което ловците да тръгнат и да обезпечат задоволително храна за идния зимен сезон.

Кървавата тази година е на 9 октомври. Тя ще е в знака на зодия Овен.

 
Какво е значимо по време на Кървавата Луна?
По време на тази Кървава Луна е добре да се фокусирате върху взаимоотношенията си с останалите - сантиментални, платонични, фамилни. 

Освен това Слънцето ще бъде във Везни – знакът на партньорството – само че и тъй като ще бъде в тясна връзка с Венера, планетата на любовта и романтиката. С Луната в Овен, силата е за намиране на баланс сред вашите лични прочувствени потребности и тези на сантименталния сътрудник, в допълнение към поддържането на всички останали връзки в живота ви.

 
Как ще се отрази Кървавата Луна на всяка зодия?
Зодия Овен - Направете всичко допустимо, с цел да покажете почитание към колегата си. Говорете, само че повече слушайте. 

Зодия Телец - За вас Кървавата Луна ще мине без изключително разтърсвания, само че бъдете подготвени да покажете поддръжката си на хората от най-близкото си обграждане.

Зодия Близнаци - Периодът е сложен, само че не и за вас. Вие като че ли сте на върха на опциите си и успявате да канализирате неприятната сила на споровете в нещо позитивно.

Зодия Рак - Бъдете внимателни с кого поддържате връзка. Ако усещате раздразнителност, по-добре отстъпете крачка обратно и за малко се посветете на себе си. Не навлизайте в спорове.

Зодия Лъв - Избягвайте да взимате огромни решения. Пазете се от спорове. Не спорете. Направете всичко да запазите мира в дома и фамилията си. Помълчете и влезте в ролята на наблюдаващ, оставете се на течението.

Зодия Дева - Очаквайте промени, свързани с връзките ви с непосредствен човек. Новите неща ще наподобяват на пръв взор незначителни, само че с времето ще осъзнаете значимостта им.

Зодия Везни - Периодът ще е сложен за вас. Ще се почувствате самотни и отхвърлени. В последните дни на октомври това възприятие последователно ще отшуми.

Зодия Скорпион - за вас интервалът ще премине безгрижно и няма да усетите мощната отрицателна сила на Кървавата Луна.

Зодия Стрелец - Може да се окажете в центъра на спор и да сте отговорни без виновност. Избягвайте да си изпускате нервите, вместо това пробвайте да извлечете облаги от негативизма, с който ви заливат.

Зодия Козирог - Не говорете, слушайте. Не влизайте в пререкания с никого. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки.

Зодия Водолей - В този интервал се радвате на обич и съгласие с околните си хора. Моментът е съвършен, с цел да опознаете по-добре всички към себе си.

Зодия Риби - Приключвате с значим интервал в живота си. Не забравяйте да го отпразнувате и да се подготвите за хубавото и за сложното, което ви следва. Идеалното време за правене на проект.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР