Пълнолетните американци си мислят за секс по осем пъти дневно,

...
Пълнолетните американци си мислят за секс по осем пъти дневно,
Коментари Харесай

Американците си мислят за секс по 8 пъти на ден

Пълнолетните американци си мислят за секс по осем пъти на ден, а приказват за него по пет пъти. Това се твърди в национално проучване, представено от "Стъди файндс ".

Анкетата била поръчана от компанията "Пюър романс " и обхванала 2000 души. Шестдесет и пет % от запитаните доверили, че не чувствали стеснение да споделят детайлности от половия си живот с други хора, а 29 на 100 - да си "разменят полови истории ". Шестдесет % от запитаните си признали, че постоянно споделяли детайлности от интимния си живот с най-хубавите си другари. Петдесет и четири % от респондентите били уверени, че диалозите за секс са потребни, защото 54 % от интервюираните получили скъпи препоръки по какъв начин да подобрят половия си живот.

Петдесет и девет % от респондентите доверили, че употребяват секс играчки. Четиридесет и четири % от хората, изпитали "сексуална засечка " в постелята, намерено споделяли за нея с близки и другари.

Средностатистическият американец доверявал секрети от половия си живот приблизително на четирима други от обкръжението си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР