Пълнолетни граждани, които нямат основно образование и не са си

...
Пълнолетни граждани, които нямат основно образование и не са си
Коментари Харесай

Марешки измисли как да направим изборите честни - с образователен ценз и камери

Пълнолетни жители, които нямат главно обучение и не са си платили налозите и/или наложителни осигурителни вноски, да не могат да гласоподават. Това оферират Веселин Марешки и сътрудниците му от партия " Воля " в собствен законопроект за изменение на Изборния кодекс, импортиран предходната седмица.
Освен това, Марешки стартира остарялата си концепция за видеонаблюдение на изборите, само че този път в трансформация - да се следят онлайн посредством камери изборните пространства след края на изборния ден, с цел да се следи какво вършат секционните изборни комисии.
" При преброяването на гласовете всяка една бюлетина се демонстрира от член на комисията на камерата по този начин, че да може да бъде сниман ясно маркирания глас в бюлетината ", гласи точният текст.
В претекстовете към законопроекта от " Воля " споделят, че откакто е обвързване да имаш обучение и да си плащаш налозите, следва това да се отразява на правото ти да гласуваш. Партията на Марешки има вяра, че с препоръчаните ограничения ще се ограничи следения избор и неинформираното гласоподаване!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР