Пълнофункционален антивирус, разпространяван безплатноRising Antivirus включва няколко интегрирани инструмента за

...
Пълнофункционален антивирус, разпространяван безплатноRising Antivirus включва няколко интегрирани инструмента за
Коментари Харесай

Rising Antivirus – пази от малуер и опасно съдържание

Пълнофункционален антивирус, популяризиран гратис

Rising Antivirus включва няколко интегрирани инструмента за укрепване на отбраната

Безплатният програмен продукт Rising Antivirus се явява пълностоен пакет за отбрана от вируси и други закани, кадърен да открива и блокира вредоносните детайли.

При инсталиране на програмата можете да изберете „ кожа “ за интерфейса и спомагателни модули, като да вземем за пример инструмент за бекъп на настоящата вирусна база на диска за потребление на по-късен стадий.

Графичният интерфейс е подсъзнателен и разрешава елементарно задаване на вида сканиране – бързо, цялостно или изборно, при което потребителят дефинира кои области от диска да бъдат тествани, наред с сериозните такива.

Rising Antivirus включва няколко интегрирани инструмента, които могат да оказват помощ на потребителите да подсилят отбраната си против троянци, червеи, вируси, бекдор и руткит закани.

Налични са също средства за наблюдаване на електронната поща, отбрана на браузъра и автоматизирано сканиране на устройствата, включвани към USB врата – програмата може да блокира основаването на autorun.inf файл.

Нещо повече, за опитните консуматори са планувани варианти за фина конфигурация на функционалностите на антивируса и равнището на отбрана, тъй че програмата автоматизирано да блокира и слага заканите в карантина или да остави на самия консуматор решението по какъв начин да действа с откритата опасност.

Rising Antivirus защищава също браузъра и Office приложенията против таргетирани офанзиви, с помощта на вградените си средства за разкриване на троянски коне и други отбрани. Програмата засича също новите видове закани и ги блокира преди да причинят вреди.

Даунлоуд: Rising Antivirus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР