Пълните поляни със симпатизанти на БСП от преди няколко години

...
Пълните поляни със симпатизанти на БСП от преди няколко години
Коментари Харесай

Мижав интерес: Нинова обещава спасение от Бузлуджа

Пълните поляни със симпатизанти на Българска социалистическа партия от преди няколко години на Бузлуджа към този момент са като мираж за социалистите. И до момента в който тогава стотици хиляди обичайно се събираха на исторческата поляна, през днешния ден Корнелия Нинова се включи онлайн в новините на Нова телевизия заобиколена от зеленина и колкото да няколко инцидентно преминаващи индивида.

Пред шепата последователи Нинова още веднъж акцентира, че те са единствената опция и не се е родило нищо стойнотно от този парламент.

Според нея България може да бъде избавена от Българска социалистическа партия. „ Ние сме партията, която е виновна за страна и народ. Имаме потребност от съдружник, тъй като против нас са изправени огромни сили. Нашият съдружник е българският народ “, сподели още Корнелия Нинова.

„ За една година лодката до Росенец, която акостираше там против корупцията, стана знаме на корупцията и съобщи хиляди хора, повярвали във волята ни за смяна “, добави Нинова.

Относно смяната в Конституцията водачът на социалистите беше безапелационна, че склонна на диалог единствено в частта за служебните кабинети. 

Според нея военната помощ за Украйна би трябвало да спре, тъй като непрекъснатото „ наливане на оръжие и техника ” значи продължение на войната.

Българска социалистическа партия е изрично срещу премахването на 3 март като народен празник още веднъж акцентира социалистката.

Нинова даде обещание, че през септември ще каже номинацията за кмет на София. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР