Пълни самопризнания пред служебния си защитник е направил задържаният за

...
Пълни самопризнания пред служебния си защитник е направил задържаният за
Коментари Харесай

ДНК пробата потвърди: Мартин Трифонов е извергът, изнасилил и убил 7-годишното дете в Сотиря

Пълни признания пред служебния си бранител е направил арестуваният за зверското ликвидиране на дребното момиченце от Сотиря, заяви Окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов. Категорично е доказано от ДНК тестът, че 21-годишният Мартин Трифонов е причинител на действието. Пред юриста си той обяснил, че е използвал алкохол и енергийни питиета.

``
реклама

Утре сутринта към делото ще бъде присъединена експертна информация от ДНК профила на обвинения. В понеделник ще бъде решено дали съвещанието за гледане на мярката за неотклонение на Мартин Трифонов ще бъде в съда или ще има изнесено съвещание на правосъдния състав.

На арестувания са повдигнати три обвинявания – за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране. Той е настанен в Сливенската болница " Иван |Селимински " с огнестрелни рани и строшаване на костите на краката. Състоянието му е устойчиво, без заплаха за живота, съответен е.

Утре в Сливен е разгласен ден на печал, а вечерта от 17ч пред община Сливен ще се организира бдение в памет на дребната Кристин Георгиева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР