Пълни салони, рождени дни, рекорди на Гинес - всичко това

...
Пълни салони, рождени дни, рекорди на Гинес - всичко това
Коментари Харесай

Добромир Иванов от bTV със специална изложба: "Секс, наркотици, рокендрол" - 31 г. на сцена

Пълни салони, рождени дни, върхове на Гинес - всичко това е запечатано от камерата на bTV и разказите на Петя Дикова през годините. Тя отиде в спектакъл „ Българска войска “, с цел да започва по ексцентричен метод следващия рекорден сезон на представлението " Секс, опиати, рокендрол ". То влиза в своя 31-и сезон. Още през днешния ден в 19:00 часа можете да гледате спектакъла.

Театралното зрелище се играе към този момент 29-и сезон

„ Започнахме към този момент и едно турне, което минава през няколко града. Другата седмица ще бъдем в Разлог – на 2 октомври, във Видин – на 3 октомври, в Лом – на 4 октомври. Но тази вечер след представлението ще обявим началото на една галерия, чийто създател е Добромир Иванов. Ние сме доста впечатлени от това, което направи “, описаха Дони и Коцето Калки.

Пред обектива на емблематичния оператор на bTV Добромир Иванов застават едни от най-интересните български лица – музиканти и артисти, а фотосите му запечатват моменти, които не всяко око може да види. Той снима и едни от най-вълнуващите моменти зад кулисите на „ Секс, опиати и рокендрол “.

Думата е „ феномен “ – споделя Ивайло Христов. – Може би има, само че не се сещам, зрелище, което да се е играло 25 години в един и същи състав – толкоз дълго време и по този начин да продължава да се радва на обичта на публиката

„ Никога за 31-годишната история на това зрелище не сме допускали толкоз покрай нас фотограф и човек, с който сме се срещнали ден преди този момент “, означи Дони.

„ Фотоапаратът си е постоянно с мен. Преди всичко желая да благодаря на тях двамата и на професор Ивайло Христов, че ме позволиха да бъда толкоз покрай тях и да повоайорствам на този театър, който е отгледал минимум потомство и половина. Опитах се да запечатам моменти, които не са толкоз известни за публиката, която е гледала спектакъла неведнъж “, показа Добромир Иванов.

Радиана Божикова и Добромир Иванов описват за последните клетвени девици на Албания

„ Това са 31 фрагмента, които са и от сцената, само че и зад нея. Изложбата ще продължи до ноември месец, когато фрагментите ще бъдат продадени с избрана идея “, уточни Дони.

„ Съставът е еднакъв, ние не се скарали, а историята продължава да се написа “, разяснява още той.

Добромир Иванов споделя, че няма собствен обичан кадър. Коцето Калки и Дони обаче имат подобен. Кой е той – вижте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР