Пълна ревизия на МВР - около това предложение се обединиха ...

Пълна ревизия на МВР - около това предложение се обединиха

Преговорите за кабинет: Ревизия на МВР и проблем с корупцията в екологията

Пълна инспекция на Министерство на вътрешните работи - към това предложение се обединиха партиите, които трети ден договарят за бъдещо ръководство .

Освен вътрешната сигурност „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия , „ Има подобен народ “ и „ Демократична България “ разговаряха и за районното развиване , екологията и културата.

Пълна инспекция на Министерство на вътрешните работи - на щата, на работата и на финансите. След което и да се изготви нов закон, поискаха от Българска социалистическа партия .
Снимка: btvnovinite.bg
От ИТН оферират пожарната и Гражданската отбрана да бъдат извадени от Министерство на вътрешните работи и да се обособят в настрана министерство за битка с бедствията. Според „ Продължаваме промяната” е необходим напълно нов закон за социалния ред.

„ Вие в действителност ли вярвате в % на разкриваемост, който се афишира аз допреди една година бях действен чиновник в Министерство на вътрешните работи “, съобщи Милен Иванов от „ Продължаваме промяната “.

Според ИТН от структурите би трябвало да бъдат извадени и персони .

„ Там са инфилтрирани хора свързани с олигарси и престъпни групировки “, съобщи Николай Радулов.

„ Политическо инженерство в системата - видяхте какво стана на митингите . Ниско е доверието на хората “, разяснява Иван Иванов от Българска социалистическа партия .

„ Корупцията на борисовата страна , го наименувам аз, се превърна в опасност на устоите на страната , тъй като се покровителства от самата страна “, съобщи ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “

Корупцията се оказа най-сериозния казус и в на екологията. Според Кирил Петков там тя е " безумна " .
Снимка: btvnovinite.bg
Нужна е пълна реконструкция на ВиК бранша и прекъсване на течовете, които доближават 60%. Трябва да се разшири националната система за мониторинг на въздуха. Не се не разрешава вноса на боклуци , само че би трябвало да се засили контрола. Предвиждат се и рестрикции за строителството край морето.

В полемиката за културата се включи и Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, определен за народен представител от „ Продължаваме промяната “.

Източник: btvnovinite.bg