Пълна мистерия витае около мъжа на Маги Джанаварова Певицата отпразнува половин

...
Пълна мистерия витае около мъжа на Маги Джанаварова
Певицата отпразнува половин
Коментари Харесай

Пълна мистерия! Момиченцето на Маги Джанаварова стана на 6 месеца, но кой е таткото

Пълна тайнственост витае към мъжа на Маги Джанаварова

Певицата отпразнува половин година на „ мъничкия лукс “, както назовава дъщеричката си Елизабет. Само че кой е таткото, не стопират да питат почитателите й.

Но Маги продължава да крие настойчиво мъжа до себе си.

Маги криеше обичания си още от началото на връзката им, само че след раждането на детето си „ развърза “ ненапълно езика й.

„ Той е прелестен! Много ми оказва помощ, във всичко. Ако можеше да кърми и това щеше да прави “, разказва го влюбената изпълнителка.

Маги се изпусна тогава в изявление, като изясни, че двамата се срещнали на рождения му ден. Тяхна обща позната я поканила, а тържеството на яхта я изкушило.

Тази детайлност предиздвикала Маги Джанаварова въобще да не се колебае, а да одобри поканата мигновено.

Мнозина обаче се питат дали този мъж съществува въобще. Тя не го е посочила, нито прикрит под емотикони, нито единствено ръката му, както вършат някои известни персони от боязън златотърсачки да не свият гаджетата им.

И това  е разбираемо, тъй като певицата си изпати от сходна показност.Преди време колежката й Дара й сви гаджето, плейбоя Даян.

Мачото кръшкал на пакост на Маги и тя схванала, че й поставил рога и с палавата Дара. Други от почитателите й пък подозират, че Маги е забременяла ин витро, като мъжът-мечта до нея е мираж.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

Тагове: Маги Джанаварова Дара рожден ден Елизабет
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР