Палестинското министерство на здравеопазването в Газа съобщи, че най-малко 198

...
Палестинското министерство на здравеопазването в Газа съобщи, че най-малко 198
Коментари Харесай

Палестинските власти съобщават за 198 загинали в Газа от израелските удари

Палестинското министерство на опазването на здравето в Газа заяви, че минимум 198 души са били убити, а минимум 1610 са били ранени при ответните дейности на израелската страна след широкомащабното нахлуване на Хамас против Израел, съобщи Асошиейтед прес.
Прочетете още
Израел извърши редица въздушни удари в Газа и влезе в конфликт с въоръжени лица в региона на граничната ограда към територията.

Кувейт изрази " сериозна угриженост " по отношение на развиването на ситуацията и упрекна Израел за, по думите му, " груби набези ", съобщи Ройтерс. В изказване на външното министерство на страната се приканва интернационалната общественост да " приключи провокативните практики от страна на окупацията " и " политиката на разширение на селищата ".

Япония остро осъжда изстрелването на ракети и трансграничните офанзиви на Хамас и други палестинци против израелска територия, съобщи японското министерството на външните работи. Япония приканва всички страни да проявят оптималната въздържаност, се споделя още в изказване на ведомството. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР