Палестински нападател откри огън на бензиностанция близо до израелско селище

...
Палестински нападател откри огън на бензиностанция близо до израелско селище
Коментари Харесай

Палестинец уби четирима души на бензиностанция на Западния бряг

Палестински нападател откри огън на бензиностанция покрай израелско населено място на Западния бряг във вторник, убивайки минимум четирима души и ранявайки няколко други , споделиха израелски медици, представени от Асошиейтед Прес.

Израелските сили за сигурност споделиха, че са ликвидирали стрелеца и към момента търсят други нападатели покрай еврейското населено място Ели северно от палестинския град Рамала. Палестинските медии оповестиха, че водачът на нападателя е избягал от мястото на престъплението.

За момента не е ясно какво е положението на нападателя. Разпространени са фотоси на мъж, който лежи оцапан с кръв и с лице надолу на улицата до автоматизирана пушка.

Израелската избавителна работа заяви, че е евакуирала двама тежко ранени мъже на възраст 20 и 38 години в околните лечебни заведения за лекуване. Съобщава се, че още четирима души са ранени, трима от които са в безсъзнание . Самоличността на потърпевшите не се прецизира.

Стрелбата във вторник последва в понеделник, която провокира най-ожесточените боеве от години, при които починаха шестима палестинци и десетки други бяха ранени .
 Израелските военни убиха палестинец на Западния бряг
Израелските военни убиха палестинец на Западния бряг

Израел твърди, че е нападнал войник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР