Пълен цикъл отчети и избори насрочи Позитано 20 за Градския

...
Пълен цикъл отчети и избори насрочи Позитано 20 за Градския
Коментари Харесай

Драма в БСП-Пловдив

Пълен цикъл доклади и избори насрочи " Позитано " 20 за Градския съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив, след решение, взето по информация на Lupa.bg " на мрачно " в точка " всякакви " и с кворум от едвам 50 души.

Според формалната информация градското управление е заменено дружно с районното и е била образувана работна група от 10 души, която ще се управлява от заместник-председателя на Българска социалистическа партия и народен представител Атанас Зафиров. Тази група има статута на краткотрайно градско управление.

Пловдивските участници в нея са Иван Петков, Калин Милчев, Костадин Арнаудов и Георги Йорданов.

Работната група ще стартира отчетно-изборна акция и до края на юни би трябвало да има определени нови районни управления и нов градски съвет, посочи Иван Петков-Бебето.

Досегашната председателка на Градския съвет Димитрина Вакрилова е посочена за опозиционер на Корнелия Нинова, което наложило и промяната й.

Преди дни централата на партията в Пловдив бе обхваната от заплашителен скандал сред последователи на Вакрилова и вицето на Нинова Кристиан Вигенин поради негова среща с въпросния ИК за " Промяна ", формиран от лоялни на " Позитано " членове.

Стигнало се и до физически конфликти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР