Пълен стадион посрещна звездата на представянето му в РиядАл Насър

...
Пълен стадион посрещна звездата на представянето му в РиядАл Насър
Коментари Харесай

Ал Насър приветства Роналдо като крал

Пълен стадион посрещна звездата на представянето му в Рияд

" Ал Насър " показа КристианоРоналдо - повече от 30 000 фенове приветстваха португалската суперзвезда на стадион " Мърсул Парк " в Рияд, съобщи.

" Работата ми в Европа е свършена. Идвам за ново предизвикателство освен на терена. Това е късмет за мен да оказа помощ за развиването на футбола тук. И аз, и фамилията ми сме щастливи да бъдем тук. Готов съм да играя още на следващия ден, в случай че треньорът реши. ", съобщи петкратният притежател на " Златната топка " на формалната си конференция.

Минути по-късно светлинно шоу и екзалтирани мъже, дами и деца посрещнаха на стадиона един от най-великите в историята. Играч, подобрил връх още преди да е стъпил на терена - най-скъпоплатеният футболист - с 200 млн. евро годишна заплата. Или другояче казано - печели по 26 евро на секунда.

Лудостта по Роналдо стартира още от кацането му в Рияд, където беше посрещнат от шейхове и децата им. Целият град към този момент е брандиран с облика на суперзвездата, който с изключение на да бележи голове, ще има и ролята на дипломат на Саудитска Арабия, с цел да промотира кандидатурата на страната за домакинство на международно състезание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР