Пълен крах в кариерата си претърпя Магдалена Ангелова Голямата любов на

...
Пълен крах в кариерата си претърпя Магдалена Ангелова
Голямата любов на
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави Трифонов фалира! Маги обаче отказала помощ от Дългия

Пълен провал в кариерата си претърпя Магдалена Ангелова

Голямата обич на Слави Трифонов се провали като психолог  и фамилен терапевт. Никой към този момент не се сеща за нея. Тя е затворила и уеб страницата си поради неплатен домейн.

В него красивата русокоска оферираше решение на проблеми от всякакво естество, както и платени курсове. Ютуб каналът й също е в застой повече от година.

А преди тя бе канена във всяка телевизия и рейтингово предаване,заради сполучливата си кариера и като сръчен експерт в региона си.

Маги била зарязана и от брачна половинка си преди няколко години. Двамата с Елисавет Ъков имат дете, което психоложката отглежда сама. Това в допълнение усложнило ситуацията й.

Курсовете, които провеждала по логика на психиката, не й стигали да се оправи материално. За да си заплаща сметките, Маги Ангелова почнала работа като осигурителен сътрудник.

И там заплащането не било високо, само че русокоската се справяла. Разбира се, Дългия незабавно й предложил работа на апетитна позиция в личната му телевизия. Незнайно за какво обаче Магдалена изрично му отказала.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР