Пълен кошмар е преживяла варненка тази сутрин след като отишла

...
Пълен кошмар е преживяла варненка тази сутрин след като отишла
Коментари Харесай

Първо в Петел: Чудовищна кражба във Варна! Оставиха Нисан на каменни трупчета

Пълен призрачен сън е претърпяла варненка тази заран откакто отишла при колата си. " Крадци ми отмъкнаха четирите чисто нови летни гуми и ми бяха подпряли колата на някакви трупчета от открити наоколо камъни ", възмущава се варненката.

По нейно усещане кражбата е станала минути преди 6 часа тази заран.

" Дори не съм сигурна, че крадците са работили през нощта, тъй като няколко минудти преди 6 часа сутринта чух алармата на колата си, само че изобщо не ми хрумна, че ще я заваря в сходно положение ", споделя пострадалата.



В този случай вредата по Нисана е за към 250 лв. - толкоз костват четирите нови летни гуми с монтажа. Но това в тази ситуация даже не е най-важното, защото кражбите от коли в регион " Младост " блок 142, входове 6, 7, 8 и 9 са непрекъснати. 



" През няколко дни някой от съседите заварва колата си или със счупени прозорци, или с откраднато радио, набезите не стопират, а досега нямаме информация отговорните да са осъдени ", споделя пострадалата. Именно заради това съседи са подавали неведнъж молби до община Варна в региона да се слагат улични лампи, само че такива и до ден сегашен липсват.

" В същия регион, само че на паркинга пред останалите входове има улично осветяване и там крадците не припарват, а при нас, защото е тюрма и има доста шубраци, непрекъснато имаме проблеми ", разяснява още дамата.

" 250 лв. не са нито доста, нито малко. Но за какво всеки ден би трябвало да се разсънваме със сгънат корем, че някой може да е протегнал ръка върху собствеността ни? Апелирам към виновните институции не просто да си свършат работата и да санкционират отговорните, само че и да се вслушат в молбите ни и да се сложи улично осветяване за предварителна защита и сигурност! ", споделя още потърпевшата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР