Пълен фурор предизвика в неделя вечер стартовият епизод на хитовото

...
Пълен фурор предизвика в неделя вечер стартовият епизод на хитовото
Коментари Харесай

„Фермата“ разби „Х Фактор“ с рекорден рейтинг - закова 2 милиона пред екрана! Ласкин вбеси всички, а следващият епизод ще бъде още по-напечен

Пълен възторг провокира в неделя вечер стартовият епизод на хитовото риалити „ Фермата “.

Близо 1,5 милиона фенове у нас и още най-малко 500 хиляди в чужбина избраха най-българското предаване . То има смазваща преднина над конкурентния „ Х Фактор “ и го бие трагично даже по личните му рейтинги. „ Има добра вест, очевидно феновете пред дребния екран вършат все по-осъзнат избор за качествено наличие “, разясниха медийни наблюдаващи.

Интересният кастинг, суровите тествания и българската тема се оказаха решаващи за триумфа на пилотния епизод на сезон 3 „ Ново начало “ . Добрите резултати са основани и на вълнуващите персонални истории на участниците, които нощес бяха презентирани. Освен звездното наличие на Владо Николов, Иван Ласкин и Божидара Бакалова , на екрана оживяха и орисите на майката на момиче, което се възприема като момче, на млада вдовица с две деца, на македонка с татко сърбин, която се счита за българка, както и на момиче с татко клошар.

В първи епизод се разви и първият сериозен спор сред Владо Николов и Иван Ласкин . Актьорът съумя да вбеси всички и най-много спортната легенда с мързела си и нежеланието да се включи в каквато и да било работа . А такава има доста, тъй като на старта на шоуто участниците откриха, че плантация в действителност няма, нямат кревати, кухня, посуда, и би трябвало да изградят всичко сами със личните си ръце. В епизода в понеделник вечер ще стане още по-напечено, ще има доста екшън  - всеобщ двубой на участниците .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР