Палавата Емануела вероятно ще се превърне в най-голямата заплаха за

...
Палавата Емануела вероятно ще се превърне в най-голямата заплаха за
Коментари Харесай

Апетитна хапка: Хвърлиха око на милионера Гущеров, Светлана ...

Палавата Емануела евентуално ще се трансформира в най-голямата опасност за „ посестримата “ си Светлана Гущерова. Уж на подбив в предаването на Алекс Сърчаджиева “Животът по автентичен случай “ зеленооката изкусителка се изтърва, че доста харесва Християн Гущеров.

„ Такъв мъж одобрявам, със фамилни полезности. Който стои до брачната половинка си, не обикаля по питейните заведения, грижи се за тях и ги води на екзотични почивки “, изтърва се фолкаджийката. Но след това, евентуално осъзнала,че е прекалила с халбите добави, че към този момент не си търси мъж, написа kliuki.bg.

Фолкаджийката постоянно се е жалвала, че не може да нацели точния мъж, тъй като нейните гаджета постоянно й кръшкали.Затова по никакъв начин не е  самоцелно нейната фантазия един ден Хриси Гущеров да стане неин. Въпреки че Светлана му роди три деца, това не би попречило на Емануела да се опитва най-малко, клюкарят я колежки.

„ Светле, отваряй си необятно очите и си пази мъжа. И доста не се фраскай къде ходите на отмора и какви дарове ти дава, тъй като доста златотърсачки се облизват за него “, предизвестяват дамата на Гущеров нейните почитатели в мрежата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР