Палатките пред Паметника на Съветската армия остават под засилена охрана.

...
Палатките пред Паметника на Съветската армия остават под засилена охрана.
Коментари Харесай

Палатките пред Паметника на Съветската армия – под засилена полицейска охрана

Палатките пред Паметника на Съветската войска остават под засилена защита. Това обявиха от партия " Възраждане ", откакто монументът беше атакуван от футболни почитатели.

Четиримата арестувани към този момент са освободени, формирани са 2 досъдебни производства за нападението, научи bTV.

Представители на " Възраждане " са се срещнали с министъра на вътрешните работи, който е уверил, че полицейското наличие при паметника ще бъде засилено. От партията са безапелационни, че остават да пазят монумента.

„ Виждаме, че има напрежение от едната и от другата страна, само че дано не позволяваме насилието да бъде инструмента, с който този въпрос да бъде решен. Има си законови процедури “, сподели Деян Николов, депутата от „ Възраждане “.

Според партията почитателите са били проведени и изпратени.

„ Щом са пристигнали с огромен транспарант " Демонтаж " това е било проведено. Никой не отива на футболен мач, по-късно да пристигна тук “, уточни Николов.

Образувани са няколко досъдебни производства за кражба и безчинство

След като през вчерашния ден от Националния клуб на последователите на " Левски " се обърнаха към водача на партията " Възраждане " с предизвестие, че да бъдат наричани еничари не е потребно за политическата му кариера и за здравето, през днешния ден от политическата мощ разясниха по този начин:

„ Това е директна опасност към ръководителя на третата по величина политическа партия в България. Аз не желая да слагаме под общ знаменател всички почитатели на „ Левски “, тъй като от през вчерашния ден до през днешния ден сме получили стотици известия, в които последователи на тима се разграничават от дейностите на тези 20 или 30 индивида “, сподели още Деян Николов.

Вече е почнало наново възобновяване на счупената плоча.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР