Палада навлиза в Рак на 06.09.2022 Астероидът Палада е вторият

...
Палада навлиза в Рак на 06.09.2022 Астероидът Палада е вторият
Коментари Харесай

Мъдрост и интуиция: астероидът Палада навлиза в Рак

Палада навлиза в Рак на 06.09.2022

Астероидът Палада е вторият от откритите метеорити, който идва след метеорита майка Церера. Палада е госпожица, кръстена на Атина, богинята на мъдростта, смелостта, справедливата война, тактиката и уменията. Съвременните астролози я свързват с тези неща, само че също и с креативния разсъдък, политическия разум, разпознаването на модели и цикли и връзката сред татко и щерка.  Тя е многостранната богиня на войната, мъдростта, поезията, занаятчиите, обработката на занаятите и интелекта.

Когато Палада прави значимо галактическо придвижване, ни предизвика да проверим убежденията си и да балансираме полярностите в мисълта си. За нея е значимо да включим информация и логичност, съгласувани с интуицията и обилно количество мъдрост. Дарбите на Палада ни разрешават да виждаме модели и по-голямата картина, потребни за творчеството и решаването на проблеми.

В компанията на Рак, Палада не е толкоз стереотипна: емпатията на Рака (към фамилията и близките) се смесва с мъдростта и загрижеността за справедливостта на Палада. В този интервал сме по-скоро склонни да виждаме през интуицията си и страстите си.

Въпросите, свързани с дома, фамилията и майката/детето, стават на фокус. Това е добър пренос, в случай че би трябвало да се разровите в предишното, да се справите със фамилен проблем или да разберете най-хубавия метод да възпитавате децата си. Отличен е и за фамилни съвещания с терапевт.

В взаимозависимост от разположенията в наталната ви карта, може да се наложи да се защитавате или да отстоявате себе си в фамилната си среда, или пък да се застъпите за някого в фамилията си. Важно е да знаете къде да поставите границите. По време на този пренос сме насърчавани да потърсим мъдри наставници и да се възползваме от препоръките на по-възрастните членове на фамилията.

На работното място е допустимо страстите да се приповдигнати (и то у всеки) и е добре да внимавате да не бъдете внезапни в решенията или думите си. Ще бъдем по-чувствителни към (променливите) настроения на близките, старайте се да не им позволявате да ви въздействат, тъй като можете да допуснете съществени неточности.
 Хороскопът за СЕПТЕМВРИ 2022  Хороскопът за СЕПТЕМВРИ 2022  Хороскопът за СЕПТЕМВРИ 2022  Хороскопът за СЕПТЕМВРИ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР