Палачинките несъмнено са най-разпространената рецепта за тестено ястие, както и

...
Палачинките несъмнено са най-разпространената рецепта за тестено ястие, както и
Коментари Харесай

Наслада без угризения: 3 рецепти за диетични палачинки

Палачинките безспорно са най-разпространената рецепта за тестено ядене, както и един от най-любимите десерти. Историята зад тази хлебна рецепта датира още от Античността, като първата рецепта за палачинки в готварска рецепта е от 1439 година.

Палачинките оферират обикновен и бърз способ на подготвяне. Тънкостта при тяхното изпичане е, че то се реализира единствено от едната страна. Когато се извърнат на другата страна, палачинките единствено се допичат. Още едно преимущество на палачинките е, че те разрешават въображение и опция за експериментация с разнообразни артикули.

На пръв взор се оказва неотложно да премахнем палачинките от менюто си, в случай че желаеме да се храним здравословно. Добрата вест е, че това поверие е единствено мит, защото към този момент съществуват редица здравословни предписания за палачинки като тези на . Ще откриете три от тях в нашата изложба:
 Наслада без скрупули: 3 предписания за диетични палачинки  Наслада без скрупули: 3 предписания за диетични палачинки  Наслада без скрупули: 3 предписания за диетични палачинки  Наслада без скрупули: 3 предписания за диетични палачинки
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР