Пакс Джоли-Пит, който в момента е на 19 години, не

...
Пакс Джоли-Пит, който в момента е на 19 години, не
Коментари Харесай

Скритият талант на едно от децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Пакс Джоли-Пит, който сега е на 19 години, не е просто дете на двама извънредно известни хора. Стана ясно, че вторият наследник на Анджелина Джоли и Брад Пит е станал художник. Но той пази всичко в загадка, като твори под подправено име.
 Анджелина Джоли, Шайло, Пол Мескал и каква е била задачата на срещата сред тримата на кафе
Анджелина Джоли като майка-орлица

В какво предизвиква щерка си Шайло

Източник споделя на Page Six, че вместо да разчита на славата, която името му носи, поради известността на родителите му, начинаещият гений употребява псевдонима Embtto, а работата му включва творби, които са разказани като " нереални ". Уточнява се, че той се приготвя за галерия в изложба в Тел Авив в Израел.

Никак не сме сюрпризирани от опита на Пакс да скрие самоличността си, употребявайки подправен псевдоним, изключително поради държанието му в предишното. През юни 2021 година той пропусна дипломирането си в частна гимназия в Лос Анджелис, с цел да избегне " медиен цирк ". " Пакс не беше на церемонията ", заяви вътрешен човек пред The US Sun тогава.
 Снимка 602857

" Той е свенлив и не искаше всичките тези медии да тормозят него и съучениците му с наличието си. Той обаче има доста другари ", прецизираха тогава. Пакс рядко се появява на обществено място, макар че през ноември беше видян да пазари хранителни артикули в компанията на майка си.

Пакс явно не е единственото надарено дете в фамилията. Припомняме, че и първородната им биологична щерка Шайло Джоли-Пит е наследила част от артистичния гений и любовта към изкуството на родителите си.
 Шайло Джоли-Пит, YouTube каналът ѝ и скритият гений на първото биологично дете на актьорите
Скритият гений на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли съумя да ни изненада

През юни 2022 година стана ясно, че се е насочила към танците. Без да притегля ненужно внимание, тъкмо като брат си, тийнейджърката беше направила YouTube канал, където качваше видеа от танцовото студио, което посещава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР