Пакистан ще бъде готов да върне индийския пилот, свален и

...
Пакистан ще бъде готов да върне индийския пилот, свален и
Коментари Харесай

Пакистан може да върне пилота на Индия, ако това доведе до деескалация

Пакистан ще бъде подготвен да върне индийския водач , свален и хванат тази седмица , в случай че това спомогне за облекчение на рецесията със съседката, съобщи външният министър Шах Махмуд Куреши, представен от " Ройтерс ".

" Ние сме подготвени да върнем хванатия индийски водач, в случай че той докара до де-ескалация ", разяснява той. Куреши добавя, че се чака външният министър на Саудитска Арабия да посети Пакистан със особено обръщение от принц Мохамед бин Салман , който посети Пакистан и Индия по-рано този месец.

Няма да има " договорка " за водача на индийските военновъздушни сили, хванат от Пакистан, оповестиха източници, добавяйки, че Индия чака незабавното му завръщане, оповестява НДТВ, базирайки се на Агенция Франс Прес.

" Искаме си го назад. Ако Пакистан мисли, че има карта, с която да договаря, нямат ", оповестяват индийските източници.

Индия прави всичко, с цел да върне водача. Правителството прикани пакистанския делегат и съобщи демарш с искане за " неотложно и безвредно завръщане " на водача.

Индия съществено се опълчва на " вулгарната проява " на Пакистан на водача и добавя, че Пакистан " ще бъде съществено посъветван да подсигурява, че няма да му навреди ".
 Индия чака неотложно връщане на водача, хванат в Пакистан
Индия чака неотложно връщане на водача, хванат в Пакистан

Определят видеозапис с разпит за " вулгарна проява ", нарушаваща Женевската конвенция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР