Пакистан откри кампанията си на Световната купа по крикет на

...
Пакистан откри кампанията си на Световната купа по крикет на
Коментари Харесай

Пакистан победи Холандия с 81 ръна в Световната купа по крикет на ICC 2023

Пакистан откри акцията си на Световната купа по крикет на ICC 2023 с победа с 81 ръна над Холандия, само че не преди решителна холандска страна да изплаши тима на Бабар Азам стадион Раджив Ганди в Хайдерабад.

Бързият боулинг Харис Рауф завоюва три уикета, с цел да приключи холандските ининга в 41 оувъра в южния индийски град в петък.

Продължавайте да четете

лист от 3 items'Къде е публиката?': Феновете се присмиват на празния стадион на мача за откриването на Световната купа Рахул плюс Сачин: Кой е най-новият новозеландски воин по крикет Рачин? Как се играе крикет? Просто илюстрирано управление завършек на списъка

Универсалният състезател Бас де Лееде блесна за Холандия, като означи най-хубави резултати за своя тим с 67 ръна, откакто завоюва четири уикета по-рано.

Холандският откриващ Vikramjit Singh означи 52 ръна и взе участие в партньорство от 70 ръна с De Leede, което заплашваше да нанесе шокираща загуба на Пакистан в първия им мач.

Пакистанските играчи на бърз боулинг, в това число Рауф, Хасан Али и Шахин Шах Африди, завоюваха шест уикета между тях, с цел да обезпечат надвит старт на шампионата на своята страна.

Спинърите Шадаб Хан, Ифтихар Ахмед и Мохамад Наваз взеха по един.

По-рано Пакистан беше изхвърлен за 286 в ининг, който включваше половин сенчъри от Сауд Шакил и Мохамад Ризван.

De Leede приключи с 4-62, с цел да върне Холандия в играта, откакто Shakeel удари атрактивна 52-топка 68, а Rizwan 75-топка 68 даде подтик на Пакистан, откакто те бяха изпратени да бият.

Холандия оправда решението да хвърли топката първа, защото пейсърът Логан ван Бийк беше уловил Факхар Заман, който не беше във форма, и го хвана за 12 в четвъртия овър.

Спинърът Колин Акерман по-късно завоюва скъпия уикет на пакистанския капитан Бабар Азам за пет, преди Пол ван Микерен да отхвърли Имам-ул-Хак за 15, оставяйки Пакистан да се клати с 38-3.

Shakeel и Rizwan – играейки първия си мач за Световната купа – стабилизираха ининга със постоянна позиция от 120 ръна за четвъртия уикет, само че три уикета паднаха в интервала от 24 топки за 30 ръна.

Пакистан беше в допълнение нараснал, защото Мохамад Наваз (39) и Шадаб Хан (32) прибавиха 64 за седмия уикет, само че Де Лийде отхвърли Шадаб и Хасан Али от поредни доставки.

Наваз бе избягал в 47-ия овър, преди изгонването на Харис Рауф от Акерман да приключи ининга в 49 овъра.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР