Пъф Деди (Шон Диди Комбс) е обвинен в дрогиране и

...
Пъф Деди (Шон Диди Комбс) е обвинен в дрогиране и
Коментари Харесай

Модел твърди, че Пъф Деди я е дрогирал и насилвал сексуално през 2003 г.

Пъф Деди (Шон " Диди " Комбс) е упрекнат в дрогиране и полово посягане над жена в ново правосъдно дело, заведено в Ню Йорк.

В правосъдните документи, Кристъл Маккини твърди, че е била на 22 години, когато е била показана на магната, който в този момент е на 54 години, от дизайнер, до момента в който е работила като модел през 2003 година

В правосъдния иск Маккини твърди, че след срещата си с Комбс и неназования дизайнер в Cipriani Downtown, тя " не е чувствала огромен надзор върху събитията, защото ѝ е било подредено какво да прави и да изложи на показ, за останалите присъстващи " .

Sean ‘Diddy’ Combs sued by model who claims she was drugged, sexually assaulted by mogul in 2003
— New York Post (@nypost)
Маккини твърди, че е била инструктирана да седне " тъкмо против Комбс " на събитието и че той " доста обществено е показал, че се доближава към нея по полов метод, което е траяло по време на вечерята " .

Тя добави, че изпълнителният шеф на Bad Boy непрестанно е правил похвали за " хубостта " ѝ и ѝ е споделил, че " един ден ще стане велика " като модел. Тя твърди, че той ѝ споделил, че " има власт в сектора и ще ѝ помогне да развие кариерата си " , преди да си разменят телефонните номера.

В правосъдния иск Маккини разказва Комбс като " флиртуващ " по време на вечерта и твърди, че той е " я е упоил с алкохол по време на вечерята, като неведнъж е доливал чашата ѝ с вино " .

Rapper Sean " Diddy " Combs Sued By Former Model Who Claims Sexual Assault After Drugging
— NDTV (@ndtv)
По-късно същата вечер в студиото на Комбс моделът споделя, че ѝ е била препоръчана трева, и твърди, че " по-късно е схванала, че Комбс е подправил джойнта с наркотично или друго упойващо вещество " , се споделя в желае.

Тя твърди, че е отказала да пуши или да пие, откакто се е почувствала по този начин, като че ли " плува ", само че Комбс е траял да я притиска да го направи.

В желае се твърди, че по-късно Комбс завел Маккини в банята, където почнал да я целува без нейно единодушие. След това се твърди, че е бутнал главата ѝ до пазвата си и я е принудил да му прави орална обич.

Тя твърди, че откакто актът е завършил, Комбс се е върнал в студиото. Маккини споделя, че е почнала да се усеща " физически зле " и е " изгубила схващане ".

Маккини твърди също, че Комбс е " зачеркнал " кариерата ѝ, а към 2004 година е била приета в болница поради опит за самоубийство, откакто " почнала да се упреква за насилието и за това, че е саботирала личната си кариера " .

" Поради травматичните събития, които ще се случат по-късно, ищцата (Маккини) резервира неизпраните облекла от онази нощ в дрешника си, където те остават в найлонова опаковка " , се споделя в желае.

Sean ‘Diddy’ Combs Sued Again, by Model Crystal McKinney Who Alleges He Drugged and Sexually Assaulted Her in 2003.
— popbrains (@popbrains)
Сумата, която тя желае като обезщетение, не е конкретизирана.

Искът от вторник идва по-малко от седмица, откакто CNN разгласява фрагменти, на които се вижда по какъв начин Комбс рита, удря и влачи някогашната си другарка и някогашна изпълнителка на Bad Boy Касандра " Каси " Вентура в хотел в Лос Анджелис през 2016 година Инцидентът е сниман от камерите за наблюдаване на хотела.

Освен против Вентура и Маккини, Диди е изправен пред правосъдни искове за полово принуждение от още три дами и един мъж.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР