Паднал човек не ритаме. Искаме да видим фактите и дали

...
Паднал човек не ритаме. Искаме да видим фактите и дали
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Може да се окаже, че Борисов е арестуван заради „Гугъл“

Паднал човек не ритаме. Искаме да забележим обстоятелствата и дали ще се оправят качествено с следствието “, добави Бабикян
„ Тази история е странна по метода, по който се случва. Министерство на вътрешните работи осведоми, че ще арестува хора, след това арестува единствено част от тях. После се оказва, че единствено министър председателят Кирил Петков бил разпитан като очевидец, а информацията за следствието била събрана от Лена Бориславова от „ Google “.

Може да се окаже, че Борисов е задържан поради „ Google “, разяснява продуцентът Виктор Димчев в студиото на bTV във връзка ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

„ По-добре адвокати да разясняват тези случаи. Част от причините са доста смешни. Други може да се окажат не чак толкоз, само че би трябвало да забележим правното съображение за тези арести “, сподели политическият анализатор Арман Бабикян.

Според Бабикян изненада би било в случай че прокуратурата стартира да работи по този случай. „ Те си стоят с чадър на Борисов и ГЕРБ “, разяснява той.

„ Възможно е този случай да консолидира още повече ГЕРБ. Аз съм сигурен, че обвиняването на Министерство на вътрешните работи ще бъде калпаво “, сподели Димчев.

„ Паднал човек не ритаме. Искаме да забележим обстоятелствата и дали ще се оправят качествено с следствието “, добави Бабикян.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР