Падна първата треньорска глава в Премиър лийг през този сезон.

...
Падна първата треньорска глава в Премиър лийг през този сезон.
Коментари Харесай

Първи уволнен мениджър в Премиър лийг през този сезон

Падна първата треньорска глава в Премиър лийг през този сезон. Тя е на мениджъра на Борнемут Скот Паркър, за който тежкото проваляне от Ливърпул с 0:9 бе последният мач отпред на „ черешките “. Въпреки че в първия кръг тимът от Южна Англия победи Астън Вила, по-късно новакът в Премиър лийг имаше доста тежка стратегия и поредно трябваше да играе с Манчестър Сити, Арсенал и Ливърпул. В Тези три срещи Борнемут позволи общо 17 попадения, без да означи нито един гол.

„ Бих желал да изкажа своята признателност към Скот и неговия екип за техните старания през времето, прекарано с нас. Промоцията ни назад във Висшата лига под негово управление постоянно ще бъде помнена като един от най-успешните сезони в нашата история. Въпреки това, с цел да продължим да напредваме като тим и клуб като цяло, би трябвало абсолютно да се придържаме към нашата тактика да управляваме клуба стабилно. Това е методът, който донесе толкоз доста триумфи на този клуб в новата история, и методът, от който няма да се отклоним в този момент. Търсенето на нов старши треньор ще стартира неотложно “, съобщи притежателя на Борнемут Мексим Демин.

Гати О`Нийл ще извършва ролята на краткотраен управител на тима до намирането на непрекъснат правоприемник на Скот Паркър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР