ПАДИ Макгинес ще разкаже всичко за раздялата си с бившата

...
ПАДИ Макгинес ще разкаже всичко за раздялата си с бившата
Коментари Харесай

Пади Макгинес ще разкаже всичко за раздялата си с бившата Кристин в ново шоу, базирано на живота и развода му, разкрива комедиен приятел

ПАДИ Макгинес ще опише всичко за раздялата си с някогашната брачна половинка Кристин в ново шоу, основано на живота му и бракоразвод.

50-годишната водеща и модел Кристин, на 35, шокираха почитателите, когато оповестиха раздялата си през юли 2022 година след 11 години брак.

Досега Пади се въздържаше да приказва обществено за раздялата, само че в този момент наподобява, че е подготвен да каже думата си.

Комикът Джош Пю разкри, че бащата на три деца прави пилотен филм за BBC, който ще документира живота му - в това число последните години.

Той сподели пред British Comedy Guide: „ Пади Макгинес прави подправен документален филм за живота си и в този документален филм ме наставлява като стендъп. Става дума за неговия бракоразвод. “

Миналата година Кристин - която споделя близнаците Пенелопе и Лео, девет, и шестгодишната Фелисити с Пади - преди този момент призна, че е била " нещастна отдавна " в брака си.

По време на присъединяване в Loose Women тя сподели: „ Знам, че съм останала на място, където евентуално съм била не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР