Пади Макгинес говори откровено за раздялата си със съпругата си

...
Пади Макгинес говори откровено за раздялата си със съпругата си
Коментари Харесай

Пади Макгинес говори за раздялата с Кристин с думите: „Ние се обичаме“

Пади Макгинес приказва искрено за раздялата си със брачната половинка си Кристин – предполагайки, че разводът им може да е надалеч.

The някогашната златна двойка разгласи, че се разделят един от различен през 2022 година след 11 години брак и откакто посрещнаха три деца дружно. Но до момента в който множеството двойки вземат решение да се разделят, 50-годишният Пади и 35-годишната Кристин към момента живеят дружно с децата си; осемгодишните близнаци Лео и Пенелопе и петгодишната щерка Фелисити.

Въпреки това звездата от Top Gear в този момент приказва за техните ангажименти и загатна, че един ден те могат да разрешат проблемите си и още веднъж да станем двойка. В искрено изявление Пади сподели, че до момента в който той и Кристин към този момент не споделят едно легло, двамата към момента се обичат надълбоко и той не помни, че са разграничени.

„ Няма токсичност в къщата, споделя всичко това в действителност ", сподели той. Пади добави: „ Имаме обособени спални, тъй като почитаме обстоятелството, че към този момент не сме дружно, само че без значение дали ще се оправим или не, това, което имаме, е в действителност, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР