Падението Румен Радев на няколко пъти обвини Хизбула, а не

...
Падението Румен Радев на няколко пъти обвини Хизбула, а не
Коментари Харесай

Румен Радев получава една шапка пари, за да говори глупости - на няколко пъти обвини Хизбула, а не Хамас за кланетата в Израел

Падението Румен Радев на няколко пъти упрекна Хизбула, а не Хамас за кланетата в Израел. Това стана на четвъртия ден от кървавото нахлуване на палестинската терористична организация Хамас против израелски и непознати цивилни жители. Това стана ясно от изказването му след консултативната среща. Румен Радев не осъди кървавото нахлуване против мирни поданици в Израел.
 
Излагацията на Радев е цялостна и тя се разпростра през днешния ден, до момента в който през днешния ден той свика консултативна среща за рисковете и заканите пред националната сигурност вследствие на настоящите спорове. Обсъдени бяха и ограниченията за тяхното минимизиране.
 
" Ескалацията на въоръжения конфликт сред " Хизбула " и Израел и въвличането на нови участници усилва риска от засилени миграционни потоци към страната ни, с евентуално навлизане на членове на терористични организации ", съобщи Радев.
 
Румен Радев изясни, че по време на срещата са разисквани рисковете и заканите пред световните спорове, както и софтуерното възобновяване на структурите на армията. Той поздрави държавното управление за бързата реакция за връщането на българите от Израел. Ескалацията на войната в Израел и въвличането на други участници в нея, носи заплаха от мигрантска вълна и влизането на терористични организации.
 
Анализът на военните спорове ясно демонстрира все по-широкото използване на технологии и решения, на артикули с военна приложимост, позволяващи начини за военни дейности и водещи до съществени асиметрични резултати, уточни Радев.
 
В диалозите участваха ръководителят на Народното събрание, министър-председателят, заместител министър-председателят, министърът на защитата, началникът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, ръководителят на Държавна организация " Национална сигурност ", ръководителят на Държавна организация " Разузнаване " и шефът на Служба " Военно разузнаване ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР