Падащи стъкла от сградата на бившия Прокомбинат "Мико Нинов" във

...
Падащи стъкла от сградата на бившия Прокомбинат "Мико Нинов" във
Коментари Харесай

Ужас във Видин: Падащи стъкла от бившия Прокомбинат нарязаха жена /снимки и видео/

Падащи стъкла от постройката на някогашния Прокомбинат "Мико Нинов " във Видин са нарязали жена, научи организация BulNews.
Инцидентът е станал в сряда следобяд, към 15 часа, на ул. "Цар Симеон Велики ". Тогава 56-годишната Гълъбина Иванова, която е собственичка на салон за хубост в постройката, седнала на стол пред вратата на обекта, с цел да си почине. Изведнъж тя чула мощен тропот и върху нея почнали да падат стъкла от прозорец на 4-ия етаж. Жената има порезни рани по двата крайници, като на единия има 6 шева, а ръката ѝ също е нарязана. Нейни познати са я закарали в незабавното поделение на локалната болница, където ѝ е оказана първа помощ.
"Чист шанс е, че не ми поряза главата. Ако бях с 20 см. напред, не желая да помислям какво щеше да се случи ", показа потърпевшата пред наш кореспондент.
По нейни думи по време на случая в салона е имало малко дете, а по улицата постоянно минават и други малчугани, както и майки с колички.
Жената показа, че по-голямата част от занемарената и рискова постройка е общинска благосъстоятелност. Дограмата и прозорците са толкоз остарели, че едно течение е задоволително, с цел да се счупят и да наранят минаващите хора.
Пострадалата моли от локалната администрация да вземат отношение и да обезопасят мястото преди да се е стигнало до случай с съдбовен край.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР