Падането на самолета, при което загина шефът на руската частна

...
Падането на самолета, при което загина шефът на руската частна
Коментари Харесай

Британски депутат: Падането на самолета с Евгений Пригожин на борда ще свали Владимир Путин от власт

" Падането на самолета, при което почина шефът на съветската частна войска " Вагнер ", ще смъкна Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През от власт ", това сподели ръководителят на комисията по защита в Камарата на общините (долната камара на английския парламент) Тобиас Елууд пред Скайнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11559
Според депутата дните на ръководството на президента на Руската федерация са преброени. Законодателят от Обединеното кралство добави: Пригожин подвигна димната завеса, пускана от пропагандната машина на Кремъл за експанзията на Русия против Украйна.

" Пригожин непрекъснато говореше за неуспехите на съветските военни в Украйна. Той подлагаше на критика военното управление и си завоюва врагове измежду генералитета ", добави Елууд.

По думите на депутата в Камарата на общините: Смъртта на Пригожин лиши Путин от бойците на " Вагнер ", които са доста по-компетентни и боеспособни от постоянните съветски бойци и офицери.

" Сега стопанинът на Кремъл остана без тази поддръжка, а недоверието към Путин пораства с всяка измината минута ", сподели още ръководителят на комисията по защита.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР