Пъбовете в Обединеното кралство се надяват, че в понеделник ще

...
Пъбовете в Обединеното кралство се надяват, че в понеделник ще
Коментари Харесай

Пъбовете на Острова ликуват! Голямо пиене от понеделник

Пъбовете в Обединеното кралство се надяват, че в понеделник ще има талази от пиещи, защото проект Б се облекчава, а сухият януари завършва.

В своята съвсем 500-годишна история „ Ye Olde Mitre “ в Холбърн е сервирало бира при 21 монарха, претърпяло е британската революция и е останало невредимо след Големия пожар в Лондон.

Малко събития обаче са повлияли толкоз мощно на кръчмарския бизнес, колкото пандемията от Ковид-19.

Спирането на достъпа до заведенията стопира търговията за месеци наред. Дори и откакто заведенията още веднъж отвориха, рестриктивните мерки за обществено разграничаване и напътствията за работа от къщи оставиха градските центрове безлюдни и провалиха основния коледен интервал.

" Ние сме същинска бирария, тъй че хората идват отдалеко за нашата бира: постоянни клиенти, офис служащи и туристи ", споделя Джудит Норман - собственичка на историческия пъб.

" Нашите постоянни клиенти се пробваха да ни поддържат по време на пандемията, само че поради работата от къщи бяхме доста по-тихи от нормално. "

Във „ Fuller`s “ - веригата кръчми, която има „ Ye Olde Mitre “, търговията е намаляла с до 70 % в някои от заведенията в центъра на града, които разчитат главно на пиещите след работа. Някои от тях трябваше краткотрайно да затворят порти.

Сега обаче, откакто рестриктивните мерки на проект Б в Англия се облекчават, вярата се завръща в „ Ye Olde Mitre “ и на други места. Познатите лица последователно се завръщат, с цел да изпият по бира след работния ден тук и там.

" Те се завръщат малко по малко и се надяваме, че идната седмица ще се върнат на цялостен работен ден ", споделя Норман.

Свързани вести Ново 20: Лондон отстранява зеления документ, маските и работата от вкъщи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР