Пабло Ескобар, легендарният наркоимператор от Колумбия, е известен със своята

...
Пабло Ескобар, легендарният наркоимператор от Колумбия, е известен със своята
Коментари Харесай

10 малко известни факта за Пабло Ескобар: Наркоимператорът има още с какво да ни изненада

Пабло Ескобар, именитият наркоимператор от Колумбия , е прочут със своята безмилостна роля в света на опиатите през 80-те години на предишния век.

Тези малко известни обстоятелства разкриват разнообразни страни на личността на Ел Патрон ни водят през лабиринтите на неговия комплициран и много противоречив живот.
Ето 10 малко известни аспекта от живота на Ескобар.

 enlightened Първата му специалност не е била нарушител. Преди да се стане водач на мощен наркокартел, Ескобар стартира кариерата си като водач на тир . След това краде надгробни плочи от гробищата в родния му Меделин.

 enlightened Роден с татуировка . Всъщност Пабло Ескобар обичал по този начин да дава отговор на въпросите за татуировката на врата си, която постоянно ставала причина за любознание. Тя изобразява името на неговата първа обич - " Taта ", която се омъжва за него когато е едвам на 15 години.

 enlightened Plata o Plomo . Сребро или олово обичал да споделя Ескобар, намеквайки за рушвет или ликвидиране когато имало проблем за решение. Въпреки че винаг е предпочитал първото, Пабло нямал никакъв проблем и с втория вид. Твърди се, че той е умъртвил към 4000 души, в това число голям брой служители на реда и държавни чиновници, включително са включени 100 жертви, починали при гърмежа на бомба в аероплан през 1989 година

 enlightened Първият милиардер-престъпник : През 1987 година, Пабло Ескобар става първият човек в историята, който доближава статута на милиардер-престъпник, събирайки големи благосъстояния от трафика на кокаин.

 enlightened Робин Худ на бедните . Наркоимператорът също по този начин се представял като благотворител, раздавайки хиляди дарове и пари, помагайки на бедните в Колумбия. Този двоен образ на личността му прави неговата фигура още по-загадъчна и противоречива, изключително в родината му.

 enlightened Личен зоопарк . Пабло Ескобар обичал животните и до момента в който е на върха на могъществото си, поддържа персонален зоопарк с екзотични животни като жирафи, слонове и хипопотами. Днес последните живеят на независимост и основават големи грижи на колумбийските управляващи, застрашавайки биоразнообразието поради свръхпопулация.

 enlightened Изграждането на личен затвор . За да избегне опцията от екстрадиция в Съединени американски щати, Ескобар си строи личен затвор, който назовава " Катедралата ". Този първокласен затвор разполагал с футболен стадион, басейн, бар и даже площадка за парапланеризъм. Няма да загатваме броя на дамите и количеството на алкохола и опиатите, вкарвани зад решетките.

 enlightened Екстравагантен жанр на живот : Пабло Ескобар е бил прочут с извънредно екстравагантния си жанр на живот. Той разполагал със златни тоалетни и басейн, затрупан с плочки от злато .

 enlightened Семейни връзки . Смята се, че Ескобар има над 40 деца от разнообразни дами. При едно от среднощните си бягства от управляващите щерка му Мануела изпада в хипотермия, а с цел да я стопли, Пабло изгаря 100 доларови банкноти на стойност над един милион $.

 enlightened Смърт на 44 . Въпреки всички старания, дълго гонене и безчет бягства, Пабло Ескобар е погубен от полицията през декември 1993 година, Така се поставя завършек на една от най-загадъчните и рискови фигури в международната история на престъпността .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР